Κόντρα στην Φόλενταμ στη Λεωφόρο (28/07, 20:30) θα δώσει ο Παναθηναϊκός πριν την πρώτη του αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας. Την ολλανδική αυτή ομάδα την αντιμετώπιζε το Σάββατο η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 2-1.

 

Αυτή η αναμέτρηση θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τους πράσινους, ενώ θυμίζουμε ότι την Κυριακή (24/7, 19:30) αντιμετωπίζουν τον Βόλο στην ιστορική τους έδρα.

Aξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ματς με τους Ολλανδούς έχει οριστεί ουσιαστικά μια εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τους Τσέχους, με τους οποίους θα δώσουν δύο ματς... ζωής ή θανάτου στις 4 και τις 11 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι πρώτες σκέψεις Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Αυτή τη στιγμή θα λέγαμε πως οι "σίγουροι" είναι οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Από εκεί και πέρα φαβορί για να ξεκινήσουν είναι οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας και Τσέριν, ωστόσο διεκδικούν τις πιθανότητες τους και οι Λοντίγκιν. Βαγιαννίδης και Κουρμπέλης. Άλλωστε οι δυο τελευταίοι έχουν κάνει εξαιρετική προετοιμασία και φέτος αναμένεται να είναι αρκετά ανεβασμένοι στο πράσινο ροτέισον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για Παλάσιος - Φορτούνης "τέλος" λόγω Ολιβέιρα- Τα... έσκασε ο Τίγρης για Γαλανόπουλο