Facebook Pixel Άρης: Σχέδιο ανατροπής και πρόκρισης από τον Μπούργκος - Αυτοί οι παίκτες του Άρη μπαίνουν στην ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-10 21:56:00

Σχέδιο ανατροπής και πρόκρισης από Μπούργος - Αυτοί οι παίκτες του Άρη μπαίνουν στην ενδεκάδα

Sportdog Team
Σχέδιο ανατροπής και πρόκρισης από Μπούργος - Αυτοί οι παίκτες του Άρη μπαίνουν στην ενδεκάδα

Τα πλάνα του για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Άρης: Η δοκιμή πληθώρα σχηματισμών και η εναλλαγή ρόλων των παικτών στο γήπεδο εντάσσονται στις συνήθειες του Χερμάν Μπούργος κι όπως αποδεικνύεται ο Αργεντίνος τεχνικός δεν έχει σκοπό να τις εγκαταλείψει καθώς οι οριστικές αποφάσεις του για την 11αδα του δεύτερου αγώνα με τη Μακάμπι ουσιαστικά θα «ανακοινωθούν» στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Ο Χερμάν Μπούργος δείχνει να έχει κατασταλάξει σε κάποιες αλλαγές σαν αυτή του Μόουζες Οντουμπάτζο στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Σαλέμ Εμπακατά. Δείχνει επίσης να είναι πολύ κοντά στη λήψη μιας ακόμη απόφασης, αυτή της επιστροφής του Πάπε Σέικ Ντιόπ στο αρχικό σχήμα αντί του Μπριάν Νταμπό αν και αυτή «σκοντάφτει» σε δύο δεδομένα. 

Καταρχήν, στην περιορισμένη εμπειρία του πρώτου από παιχνίδια τόσο υψηλής σημασίας και δεύτερον, στις αντιδράσεις που είχε στη διάρκεια των φιλικών αγώνων. Πιο δεδομένο όλων είναι η χρησιμοποίηση του Μάνου Γκαρθία στο αρχικό σχήμα καθώς αυτή η απόφαση δείχνει να έχει «κλειδώσει» στο σχήμα που έχει καταλήξει να παρατάξει όπου ο Ισπανός μέσος θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. 

Τα περισσότερα ερωτηματικά αφορούν την επιθετική γραμμή καθώς από τη μία πλευρά αντιλαμβάνεται ότι ο Ράφαελ Καμάτσο έχει περισσότερες αρετές από τον Ντάνιελ Μαντσίνι, από την άλλη πλευρά όμως ο Αργεντίνος είναι πιο συνεπής στα αμυντικά καθήκοντά του και πιο ώριμος στην εφαρμογή του τακτικού ρόλου του. Κατά μία έννοια, είναι η απόφαση που θα κρίνει και τη λογική του 53χρονου τεχνικού από την έναρξη του αγώνα. Αν δηλαδή θα πάει σε μια άκρως επιθετική φιλοσοφία με σκοπό να βάλει πίεση στον αντίπαλο αναλαμβάνοντας το αντίστοιχο αγωνιστικό ρίσκο ή θα επιλέξει κάτι πιο ισορροπημένο επενδύοντας στις στιγμές που σίγουρα θα βρει η ομάδα του.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags