Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με αλλαγές στα χαφ ο ΠΑΟΚ - Χωρίς Αουγκούστο, Οζντόεφ - Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή λίστα
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 14:31:00

Με αλλαγές στα χαφ ο ΠΑΟΚ - Χωρίς Αουγκούστο, Οζντόεφ - Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή λίστα

Sportdog Team
Με αλλαγές στα χαφ ο ΠΑΟΚ - Χωρίς Αουγκούστο, Οζντόεφ - Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή λίστα

Έτσι προσανατολίζεται να παρατάξει τον Δικέφαλο κόντρα στη Χάιντουκ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας και τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος από νωρίς έχει αποφασίσει να μην πάει να προπονηθεί στην Κροατία ούτε προπόνηση ούτε συνέντευξη Τύπου, που δεν σχετίζεται με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», ήταν το πρώτο σχόλιο για το ρεπορτάζ της ομάδας.

«Ο Νάρεϊ υπολογίζεται εκ νέου μετά την περιπέτεια που πέρασε και αύριο αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά. Ένα θέμα είναι η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κροατία και η λίστα της Ευρώπης που μπορεί να αλλάξει, ακόμα και για δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας θα είναι ο Οζντόεφ, όπως είπε και ο Λουτσέσκου. Περιμέναμε τον Σάστρε, αλλά σήμερα στο ξεκίνημα τον είχε σε εκείνους που θα μείνουν εκτός», πρόσθεσε.

Και συνέχισε για την προετοιμασία του Δικέφαλου του Βορρά: «Ο Σβαμπ είχε ενοχλήσεις, έχασε την προχθεσινή μέρα, χθες μπήκε στο πρόγραμμα και σήμερα ο Λουτσέσκου είπε πως είναι καλά. Η δική μου πληροφόρηση είναι πως δεν ήταν στους βασικούς, άρα ο ΠΑΟΚ στο κέντρο χωρίς Αουγκούστο, Οζντόεφ και έχει πλέον ως δίδυμο τον Τσιγγάρα και τον Φιλίπε Σοάρες. Είναι ένα ζήτημα, όπως και να το κάνουμε, αυτοί θα σηκώσουν το βάρος στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δρακόντεια" μέτρα και στο Σπλιτ - Συνεχείς ελέγχοι από την αστυνομία - Σταματούν αυτοκίνητα με Έλληνες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags