Facebook Pixel Χάιντουκ - ΠΑΟΚ: "Λυσσασμένη η Χάιντουκ, θα περάσει δύσκολα ο ΠΑΟΚ - Όλα γύρω από Λιβάγια, καλός χαφ ο Κροβίνοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-10 20:31:00

"Λυσσασμένη η Χάιντουκ, θα περάσει δύσκολα ο ΠΑΟΚ - Όλα γύρω από Λιβάγια, καλός χαφ ο Κροβίνοβιτς"

Sportdog Team
"Λυσσασμένη η Χάιντουκ, θα περάσει δύσκολα ο ΠΑΟΚ - Όλα γύρω από Λιβάγια, καλός χαφ ο Κροβίνοβιτς"

Τρομερές ατάκες από Έλληνα ποδοσφαιριστή για την αποψινή αντίπαλο του Δικεφάλου του Βορρά.

Για τη Χάιντουκ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της στο γήπεδο μίλησε ο Σάββας Γκέντσογλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει δύσκολα.

Αναλυτικά:

Για τη Χάιντουκ; «Είναι μια μεγάλη ομάδα με όμορφη ιστορία. Θα είναι δυο παιχνίδια - φωτιά. Η πόλη ζει για την ομάδα. Η Χάιντουκ ζει στη σκιά της Ντιναμό τόσα χρόνια αλλά φέτος δείχνει ότι είναι δυνατή και μπορεί να την ξεπεράσει και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η προσμονή είναι τεράστια, υπάρχει τρομερή αυτοπεποίθηση και νιώθουν ότι μπορούν να είναι εκείνοι πρώτοι. Η έδρα είναι φανταστική. Θα περάσει δύσκολα ο ΠΑΟΚ».

Ποια είναι τα ατού της ομάδας; «Όλη η ομάδα κινείται γύρω από τον Λιβάγια, ο οποίος κάνει τα πάντα, έχει την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει και είναι καλύτερη έκδοση από ότι είδαμε στην ΑΕΚ. Αν είναι σε καλή κατάσταση, πάει καλά η ομάδα. Ο Κροβίνοβιτς είναι ένα καλό χαφ και παίζει σημαντικό ρόλο. Το δυνατό της σημείο είναι οι πλευρές. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ένα συνετό παιχνίδι για να πάρει κάτι. Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό».

Πού μπορεί να τους χτυπήσει ο ΠΑΟΚ; «Όταν του δίνεις χώρος, είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Η Χάιντουκ θα μπει λυσσασμένη στην αρχή και αν ο ΠΑΟΚ είναι καλός αμυντικά, θα βρει χώρους για να απειλήσει».

Πώς προέκυψε η μεταγραφή στην Καβάλα; «Ήθελα να παίξω σε αυτήν κάποια στιγμή. Ήρθε η ώρα, είναι κάτι που το σκεφτόμουν χρόνια γιατί είμαι και Καβαλιώτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ, ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες - Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags