Facebook Pixel Ελληνικές ομάδες: Τόσα χρήματα βάζουν στα ταμεία τους από τις ευρωπαϊκές νίκες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-22 20:32:00

Τόσα κερδίζουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές τους νίκες!

Sportdog Team
Τόσα κερδίζουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές τους νίκες!

Δεν είναι μόνο βαθμολογικό το όφελος των ελληνικών ομάδων από τις χθεσινοβραδινές επικρατήσεις.

Η 21η Σεπτεμβρίου θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις μεγάλες βραδιές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της κορυφαίας ομάδας του Europa League βάσει συγκομιδής πόντων, η ΑΕΚ κέρδισε στην Αγγλία την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στην Ελσίνκι. Νίκες που βοηθούν τη χώρα μας να ανέβει στη βαθμολογία της UEFA, αλλά και που γεμίζει τα ταμεία των ΠΑΕ.

Ας ξεκινήσουμε με το Τριφύλλι, το οποίο έβαλε τρεις πόντους στο σακούλι του και μαζί με αυτούς πρόσθεσε 630.000 ευρώ στα ταμεία του. Οι πράσινοι έχουν ήδη μαζέψει 5 εκατομμύρια από την παρουσία τους στα playoffs του Champions League, έχουν πάρει το πριμ συμμετοχής σε όμιλο του Europa League ύψους 3.630.000 ευρώ και αναμένεται να κερδίσουν χρήματα από το market pool. Σε αυτά να συμπεριλάβουμε και τα 900.000 ευρώ που πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τα εισιτήρια στη ρεβάνς με την Μπράγκα.

 

Πηγαίνοντας στην ΑΕΚ, ισχύουν τα ίδια ακριβώς με αυτά που διαβάσατε για τον Παναθηναϊκό. Η Ένωση μάγεψε την ποδοσφαιρική Ευρώπη με το «διπλό» επί της Μπράιτον και πήρε 630.000 ευρώ στα ταμεία της. Αυτά προστίθενται στα 8.630.000, από τη συμμετοχή στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και από την παρουσία στον δεύτερο όμιλο του Europa League.

 

Κλείνουμε με τον ΠΑΟΚ, που έβγαλε την υποχρέωση να φύγει με νίκη από την Φινλανδία. Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε περίπου 500.000 ευρώ. Αυτά ''δένουν'' μαζί με τα 300.000 που κέρδισε με τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Europa Conference League και με το πριμ 2.940.000 ευρώ λόγω της συμμετοχής του σε όμιλο της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χτυπούν το κεφάλι τους ΑΕΚ, ΠΑΟ - Κάθε χρόνο τα ίδια λάθη ο Ολυμπιακός - Τη φάση της βραδιάς ο Στάνκοβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags