UEFA: Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα είναι στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές "μάχες" τους την προσεχή Πέμπτη (5/10) με τον γνωστό από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, Σιμόνε Σότσα, να είναι στον αγώνα της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άιντραχτ, έχοντας βοηθούς τους Αλμπέρτο Τεγκόνι και Τζιοβάνι Μπατσίνι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αντρέα Κολόμπο και στο VAR Μαουρίτσιο Μαριάνι. 

Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στην OPAP Arena ορίστηκε ο πολύπειρος Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, που είναι πρώτης κατηγορίας και πριν ενάμιση χρόνο είχε σφυρίξει τον αγώνα της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό (0-0) για τα play off της Super League, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι, 4ος ο Νταβίντ Σμάιτς και στο VAR οι Ιταλοί Πάολο Βαλέρι, Φάμπιο Μαρέσκα.

Την ίδια στιγμή στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα θα δώσει το παρών ο Γάλλος elite διαιτητής Μπαστιάν Μπενουά, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του Χικάμ Ζακρανί και Ορελιέν Μπαρθολομιού, ενώ τέταρτος ο Ρούντι Μπουκέ, ενώ στο VAR θα είναι ο Μπενουά Μιλό με βοηθό τον Νικολάς Ντανό.

Τέλος στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα η UEFA όρισε τον Πορτογάλο Αντόνιο Νόμπρε, που και πέρυσι είχε έρθει στην Ελλάδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τους Πράσινους (1-0) για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με βοηθούς τους Πέδρο Μαρτίνς, Πάουλο Μπρας, 4ος ο Μπρούνο Μιγκέλ Κάρμο Βιέιρα και στο VAR οι Λουίς Γκοντίνιο και Ούγκο Μιγκέλ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γη και ύδωρ" σε Ίβιτς μεγάλη ομάδα να υπογράψει μέχρι 3/10 - Οι δύο λόγοι για να χάσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ