Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Ρομπέρ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στην αρχή της εποχής Ιβάν Σαββίδη. Ο Γάλλος αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του και ύμνησε τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αρχικά, ο Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε για το 14-0 της Γαλλίας κόντρα στο Γιβραλτάρ και αν έκαναν καλά οι Γάλλοι διεθνείς που συνέχισαν να βάζουν γκολ: «Εγώ έμαθα στην ακαδημία ότι για να σεβαστείς τον αντίπαλο δεν πρέπει να σταματάς. Εδώ στην Ελλάδα λένε να σταματάς αλλά για ποιο λόγο. Είναι σωστό να κάνω μόνο πίσω πάσες; Δεν είναι σωστό. Το ξέρω ότι έπαιζαν με 10, είδα όλο το ματς και πιστεύω ότι η Γαλλία δεν έπαιξε με πολλή δύναμη για να βάλει πολλά γκολ. Αλλά δυστυχώς γι αυτούς και τα 7 τελειώματα που έκαναν οι Γάλλοι στο πρώτο ημίχρονο όλα πήγαν μέσα. Ένα δεν έβγαλε ο τερματοφύλακας. 

Στην ακαδημία κι εγώ που είμαι με τα παιδιά μου λένε «η ομάδα σου είναι πολύ καλή, πες τα παιδιά να μη μας βάλουν πολλά γκολ». Αλλά εγώ τους λέω να τα δίνουν όλα. Πώς να τους πω να μη βάζουν γκολ; Δυστυχώς το Γιβραλτάρ είναι μια μικρή χωρά με 25.000 κάτοικους και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ούτε με τη Γαλλία ούτε με την Ελλάδα. Και ο Ζιρού ήθελε να βάλει παραπάνω γκολ. Ο Εμπαπέ έφτασε στα 300 γκολ και αύριο θα προσπαθήσει να βάλει κι άλλα γκολ».

Για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία: «Πιστεύω θα είναι δύσκολο για την Ελλάδα γιατί από το 1998 που πήρε το Μουντιάλ η Γαλλία είναι κορυφαία ομάδα. Όλα ξεκινούν από τις ακαδημίες. Και στην πρώτη και στη δεύτερη κατηγορία οι ομάδες έχουν ακαδημίες. Αυτό είναι πολύ σωστό, κοιτάνε πρώτα τις ακαδημίες και μετά την πρώτη ομάδα. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο πρώτα η πρώτη ομάδα και μετά οι ακαδημίες. Αν χρειαστείς παίκτες κοιτάς στην ακαδημία και μπορείς να πουλήσεις παίκτες για να πάρεις και λεφτά».

Αν θα έβαζε τον Κωνσταντέλια βασικό: «Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσει, μακάρι γιατί είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δημιουργήσει πρόβλημα στους αντιπάλους. Δεν θα είναι τόσο εύκολο αλλά θα δούμε στο χορτάρι. Εμείς βάζουμε τους μικρούς για να παίρνουν εμπειρίες. Έτσι και στην Ελλάδα πρέπει να παίξει ο «μικρός μάγος» κόντρα στη Γαλλία».