Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη Γερμανία για να δώσει έναν... ''τελικό'' απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η ελληνική ομάδα θέλει να μην ηττηθεί, ώστε να κρατάει την τύχη στα χέρια του στην προσπάθειά του να τερματίσει πρώτος. Ο προπονητής των Γερμανών, Ντίνο Τοπμέλερ, εστίασε στην ποιότητα του Δικέφαλου στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Ο κόουτς των ''αετών'' ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να δείξουμε μία καλή επιθετική επίδοση. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το αν θέλει εκδίκηση για το πρώτο ματς στην Τούμπα, τόνισε:

«Όχι… Είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, που έχει χάσει μόλις δύο παιχνίδια στη σεζόν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο και θα κερδίσουμε. Θέλουμε να κρατάμε τη μοίρα στα δικά μας χέρια.

Γι’αυτό θέλουμε να νικήσουμε στο αυριανό παιχνίδι», τόνισε και κατέληξε για την ενδεχόμενη αποχή των οπαδών της ομάδας του αύριο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ξέρω πόση ενέργεια μας δίνει ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας».