Facebook Pixel Πρώην προπονητής του Άρη πιστεύει τον ΠΑΟΚ - ’’Μπορεί και τη νίκη με την Άιντραχτ’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 21:42:00

Πρώην προπονητής του Άρη πιστεύει τον ΠΑΟΚ - ’’Μπορεί και τη νίκη με την Άιντραχτ’’

Sportdog Team
Πρώην προπονητής του Άρη πιστεύει τον ΠΑΟΚ - ’’Μπορεί και τη νίκη με την Άιντραχτ’’

Οι ασπρόμαυροι πείθουν τον άλλοτε τεχνικό του παραδοσιακού τους αντιπάλου.

Ο Μίκαελ Ένινγκ ο οποίος ήταν στον πάγκο του Άρη, μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και εστίασε στην αγωνιστική κατάσταση των Γερμανών ενώ εξέφρασε και την γνώμη του για το Δικέφαλο και τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Άιντραχτ - ΠΑΟΚ: «Τώρα είναι διαφορετικά που παίζουν στην Φρανκφούρτη. Δεν θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ. Όμως υπάρχουν οι ρεαλιστικές πιθανότητες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όταν είχα μιλήσει για το παιχνίδι της Τούμπας, στον πρώτο γύρο των ομίλων, είχα πει οτι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει. Εδώ στην Γερμανία, η Άιντραχτ είναι πιο δυνατή. Εάν παίξει καλά στην άμυνα ο ΠΑΟΚ, μπορεί να πάρει ακόμη και την νίκη».

Για την αγωνιστική κατάσταση της γερμανικής ομάδας: «Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς αυτή την ομάδα. Μπορεί να απουσιάζουν συγκεκριμένοι παίκτες, όμως είναι πολύ σημαντικό να δούμε τι γίνεται και πως μπορεί να αντιδράσει ακόμη και με απώλειες στο έμψυχο δυναμικό της. Έχει τα προβλήματά της. Θα είναι όμως ένα ανοιχτό παιχνίδι. Και οι δύο θέλουν να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο. Κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει την γερμανική ομάδα».

Για την απώλεια του Κοχ για την Άιντραχτ: «Αλήθεια είναι, αλλά πάντα κάποιος λείπει από την ομάδα και συνήθως τον αντικαθιστούν. Δεν είμαι σίγουρος εάν επηρεαστεί η Άιντραχτ από αυτή την απουσία. Ο Κοχ έχει μεγάλη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Εξαρτάται από το παιχνίδι κυρίως και πως θα εξελιχθεί. Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει πίσω και θα παίξει με αντεπιθέσεις. Δεν θα επηρεάσει η απουσία του Κοχ την Άίντραχτ, αυτό πιστεύω».

Για την... αναμέτρηση στις κερκίδες: «Είναι γεγονός ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, αυτή η παρουσία των 7.000 και πλέον οπαδών. Θα είναι στο ¼ του γηπέδου οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Εδώ στην Γερμανία θα υπάρχουν και φίλοι της αντίπαλης ομάδας».

Η πρόβλεψή του: «Όσο για το αν μπορώ να κάνω μία πρόβλεψη για την εξέλιξη του αγώνα, θα σας έλεγα πως δεν θα το ήθελα ειλικρινά αυτή την στιγμή. Όλα είναι πιθανά να συμβούν στο παιχνίδι αυτό. Θα έλεγα ότι η Άιντραχτ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά το πιθανότερο είναι το ματς να λήξει ισόπαλο. Στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα μπορώ να σας πω τι θα συμβεί έως το τέλος».

Αν παρακολουθεί τον Άρη: «Ασφαλώς και παρακολουθώ τον Άρη. Ακόμη και τώρα, εναντίον του Παναθηναϊκού είδα την νίκη και χάρηκα για την απόδοση της ομάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη για την νίκη. Οι προηγούμενοι μήνες δεν ήταν καλοί για την ομάδα. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. 

Όσο για τον Κουέστα, είναι πολύ σημαντικό εάν ανανεώσει το συμβόλαιό του άμεσα. Πάντα έδειχνε ότι είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ. Εφόσον μπορεί να το κάνει, ας υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Όσο ήμουν στον Άρη, ο Κουέστα ήταν ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Δεν το ξεχνώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρισε τίτλο στον ΠΑΟΚ και φεύγει τον Ιούνιο - Η κίνηση ματ του Λουτσέσκου - "Τζάμπα" η μεταγραφή της χρονιάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags