Γνωστοί έγιναν οι ρέφερι που θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Γκιόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (19:45) στη Λεωφόρο για το Europa League, όπως ανακοίνωσε η UEFA. 

Ο 37χρονος Βούλγαρος έχει οριστεί διαιτητής στο ελληνικό πρωτάθλημα αρκετές φορές, ενώ είχε διευθύνει το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 στις 28 Φεβρουαρίου του 2021, για την 24η αγωνιστική της Super League. 

Σε ότι αφορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εφέτος, ο Καμπάκοφ έπαιξε στο 2-2 της Γαλατάσαραϊ με την Κοπεγχάγη για το Champions League και στο 3-2 της Τουλούζ επί της Λίβερπουλ για το Europa League. 

Τον Μάρτεν Κρογκ όρισε η UEFA στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα που θα γίνει την Πέμπτη (22:00) κεκλεισμένων των θυρών για το Europa League.

Ο 35χρονος Νορβηγός διαιτητής είχε διευθύνει στις 10/8/2023 το Χάιντουκ Σπλιτ-ΠΑΟΚ 0-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Όσο για το ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στην Ολλανδία (Πέμπτη στις 22:00), ορίστηκε ο Γκρεγκ Πόουσον, ο οποίος ήταν διαιτητής στις 7/12/2017 στον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία, όταν οι Κιτρινόμαυροι αρκούνταν-όπως και τότε-σε ισοπαλία για την πρόκριση και τότε είχαν πάρει 0-0, που τους οδήγησε στους "32" του Europa League.

Τέλος, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι (Πέμπτη 19:45) ορίστηκε ο Γεωργιανός Γκιόργκι Κρουασβίλι. Βοηθοί του 37χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Λεβάν Βαραμισβίλι - Ζάζα Πίπια και τέταρτος ο επίσης Γεωργιανός Αλέκο Απτσιάουρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε όνομα: Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για τη θέση του Μαρινάκη στην προεδρία της Super League!