Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του ματς-γιορτή με την Ελσίνκι στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, έναν αγώνα παρουσία φιλάθλων, μετά το κλείσιμο των γηπέδων, και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Τελειώνει η ευρωπαϊκή πορεία σε αυτή τη φάση, έχοντας πάει περίφημα στα προκριματικά και τώρα στον όμιλο. Έχουν μεγάλο κίνητρο η ομάδα και οι παίκτες, ώστε να κλείσουν με ρεκόρ με 5 νίκες σε έναν όμιλο. Θα είναι πρώτη φορά που θα συμβεί, ενώ μετράνε τα οικονομικά οφέλη και η βαθμολογία της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το απουσιολόγιο είναι λευκό. Έχει μπει ο Μπάμπα, επέστρεψαν ο Ζίβκοβιτς και ο Κουλιεράκης, και πάει αύριο να τελειώνει το πράγμα, κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις. Εκτός είναι μόνο ο Σάστρε και ο Νάσμπεργκ που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Θα μάθουμε, επίσης, αν παίζει την Κυριακή με τον Αστέρα στην Τρίπολη ή θα γίνει εκείνο με την Κηφισιά, αφού θα παίξει ρόλο και στις επιλογές του Λουτσέσκου για το ευρωπαϊκό ματς για να προφυλάξει ορισμένους παίκτες και να δώσει χρόνο σε κάποιους άλλους ενόψει της συνέχειας».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ένα διαμάντι που δεν ήξερε ότι είχε ο ΠΑΟΚ ο Φερέιρα - Έρχεται για βασικός ο Ουίλιαμ, έπαιξε 40 ματς το 2023"