Facebook Pixel Τα 10 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα μέχρι σήμερα και η πρόθεση της ομάδας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 00:32:00

Τα 10 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα μέχρι σήμερα και η πρόθεση της ομάδας!

Sportdog Team
Τα 10 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα μέχρι σήμερα και η πρόθεση της ομάδας!

Μετά τα ευχάριστα για την παραμονή του Λουτσέσκου στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό τους για τα συμβόλαια που λήγουν.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα, στους 16 του Κόνφερενς Λιγκ, με τον Λουτσέσκου ''κλειδωμένο'' στην Τούμπα και για τα ερχόμενα έτη αλλά το φλέγον ζήτημα των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Και δε μιλάμε για λίγα συμβόλαια, αλλά για 10. Ή 6+4,αν προτιμάτε.

Τα πρώτα 6 αφορούν τους: Αντρέ Βιεϊρίνια, Τόμας Μουργκ, Στέφαν Σβαμπ, Τάισον, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Γιώργο Βρακά. Αυτοί οι παίκτες δεσμεύονται στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Βιεϊρίνια λογικά θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα μετατοπιστεί σε πόστο ευθύνης στην ''ασπρόμαυρη'' ΠΑΕ, ο Μουργκ θέλει να μείνει και το δήλωσε αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι μια δύσκολη περίπτωση, όπως και ο Τάισον ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία. Για τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Γιώργο Βρακά όλα είναι ανοιχτά και αναμένονται αποφάσεις της διοίκησης και του σταφ.

Είπαμε ότι δεν είναι μόνο οι 6 αυτοί, αλλά υπάρχουν κι άλλοι 4. Εδώ εστιάζουμε στα συμβόλαια, τα οποία έχουν ισχύ μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και σε αυτά έχει προστεθεί οψιόν επέκτασης συνεργασίας για ένα χρόνο ακόμα. 

Μιλάμε για τους δανεικούς: Σουαλιό Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο και Τόμας Κεντζιόρα, αλλά και για τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, έχοντας βάλει όμως και οψιόν ανανέωσης. Για αυτούς τα πάντα είναι στην κρίση του Ραζβάν Λουτσέσκου και οι εισηγήσεις του θα παίξουν καταλυτικό ρόλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός για Κέιλορ Νάβας - Απόφαση Καρβαλιάλ για Πασχαλάκη - Νέο σενάριο και για πρώην του ΠΑΟΚ!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags