Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων, ενόψει της ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος, μίλησε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τον ίδιο να αναφέρεται στις σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα, σημειώνοντας αρχικά ότι Ροντινέι και Έσε μπορεί να έχουν αγωνιστεί περισσότερο από όλους, όμως θα συνεχίσουν να είναι βασικοί.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στα διλήμματα του Βάσκου, υπογραμμίζοντας ότι Ρέτσος-Ντόη διεκδικούν θέση για τον παρτενέρ του Κάρμο στο δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, ενώ για τη μεσαία γραμμή έκανε λόγο ότι ο Αλεξανδρόπουλος θα ξεκινήσει, μαζί με τον Έσε, ενώ ο τρίτος στα χαφ θα είναι ένας εκ των Καρβάλιο, Όρτα, Τσικίνιο.

Τέλος για την επίθεση ενόψει του Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Ελ Κααμπί, μιας και ο Ναβάρο δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα, με τους Πόντενσε, Μασούρα και Φορτούνη να διεκδικούν δύο θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ