Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάλυση Αντύπα για το ματς με Φερεντσβάρος: "Φοβερή η μεταμόρφωση του Ολυμπιακού - Κορυφαίος του γηπέδου ο Όρτα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-23 12:00:00

Ανάλυση Αντύπα για το ματς με Φερεντσβάρος: "Φοβερή η μεταμόρφωση του Ολυμπιακού - Κορυφαίος του γηπέδου ο Όρτα"

Sportdog Team
Ανάλυση Αντύπα για το ματς με Φερεντσβάρος: "Φοβερή η μεταμόρφωση του Ολυμπιακού - Κορυφαίος του γηπέδου ο Όρτα"

Ο Ηρακλής Αντύπας αποθέωσε τον Αντρέ Όρτα για την απόδοσή του στη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος, μιλώντας για ακόμη μια φορά για την μεταμόρφωσε του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο.

Το… τρίτο ημίχρονο μετά τη νέα εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη (0-1) μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος βρέθηκε στην «Groupama Arena», αποθέωσε τον Αντρέ Όρτα για την εικόνα του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως βρισκόταν παντού. Την ίδια ώρα, επεσήμανε για ακόμη μια φορά τη φοβερή μεταμόρφωση του Ολυμπιακού με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, ενώ υποστήριξε πως αν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είχε κόσμο την Κυριακή (σσ. είναι το τελευταίο κεκλεισμένων των Πειραιωτών), θα ήταν sold-out.

«Πολύ ευχάριστο το κλίμα, χαμόγελα, συνθήματα των οπαδών, πραγματικά εντυπωσιακό το κλίμα. Η μεταμόρφωση που έχει γίνει στον Ολυμπιακό είναι φοβερή, δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να έχει αλλάξει τόσο πολύ η εικόνα της. Δεν θυμάμαι κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού που ο αντίπαλος δεν έχει ούτε μία ευκαιρία.

Τουλάχιστον 6 παίκτες πάνω από τη μεσαία γραμμή να πρεσάρουν, δεν μπορούσαν να αλλάξουν μισή πάσα οι αντίπαλοι. Ο Όρτα έχει κάνει απίστευτο ματς, βρισκόταν παντού. Δεν υπήρχε παίκτης που να υστέρησε. Απορώ με τον Έσε που προέρχεται από γεμάτο πρωτάθλημα, πώς παίζει έτσι σε κάθε ματς. Πέρα για πέρα δίκαιη η πρόκριση, έχει αλλάξει το τσιπάκι σε αυτή την ομάδα. Έχει φτάσει ο κόσμος να περιμένει πώς και πώς το επόμενο παιχνίδι. Αν δεν ήταν κεκλεισμένων με τον Αστέρα, θα ήταν sold-out», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags