Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπότο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί - Αυτούς τους 2 πρέπει να προσέξει» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-28 09:54:00

Μπότο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί - Αυτούς τους 2 πρέπει να προσέξει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπότο: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί - Αυτούς τους 2 πρέπει να προσέξει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην ασπρόμαυρος ανέλυσε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν της κροατικής Όσιγιεκ, αναλύει το προφίλ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε αυτούς τους παίκτες πρέπει να στοχεύσει», γράφει η εφημερίδα Metrosport στο πρωτοσέλιδο της.

Ο Ζοσέ Μπότο είπε τη γνώμη του για το ζευγάρι ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Conference League με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στη φάση των «16» του θεσμού. Ο Μπότο ανέλυσε την επικείμενη αντιπάλου του Δικεφάλου και επανεμφανίστηκε στο... ασπρόμαυρο ρεπορτάζ.

«Αν μου ζητούσατε να σταθώ σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της Ντιναμό θα μπορούσα να ξεχωρίσω δυο τρεις που μπορούν από μόνοι τους να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα. Αρχικά θα σταθώ στον Μάρτιν Μπατουρίνα και στον Τακούρο Κανέκο που παίζει ως δεξί εξτρέμ που είναι πολύ σημαντικοί στην επίθεση. Αυτούς τους δυο ξεχωρίζω και θα βάλω από κοντά και τον διεθνής της φορ Μπρούνο Πέτκοβιτς», είπε μεταξύ άλλων. 

«Αν μου ζητούσατε ποσοστά για την πρόκριση, θα σας έλεγα πως είναι 50-50. Θα σας πω πως η Ντιναμό είναι καλύτερη ομάδα από την Χάιντουκ, όταν την απέκλεισε ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι», τόνισε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags