Facebook Pixel Έσκασε τώρα! Αυτοί σφυρίζουν στα ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ στην Ευρώπη - Γνωστ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 11:34:00

Έσκασε τώρα! Αυτοί σφυρίζουν στα ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ στην Ευρώπη - Γνωστά ονόματα

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτοί σφυρίζουν στα ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ στην Ευρώπη - Γνωστά ονόματα

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των Ερυθρόλευκων και του Δικεφάλου του Βορρά, για το Conference League, με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα.

UEFA: To πρωί της Τρίτης (5/3) έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που θα βρεθούν στα παιχνίδια τόσο του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όσο και σε αυτό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ για την φάση των 16 του Conference League.

Πιο συγκεκριμένα στο Φάληρο ορίστηκε ο πολύ γνωστός, κατηγορίας Elite,  Κρεγκ Πόουσον, που έχει βρεθεί πολλάκις στο δρόμο ελληνικών ομάδων και συγκεκριμένα έχει «σφυρίξει» δύο αγώνες του Ολυμπιακού, στις 14/2/2019, ήταν στο εντός έδρας 2-2 με τη Ντινάμο Κιέβου για την ενδιάμεση φάση του Europa League, ενώ στις 13/10/2022 ήταν στο Καραμπάγκ-Ολυμπιακός 0-0 για τους ομίλους του Europa League. Ο Πόουσον είχε διευθύνει πέρσι το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1 για την 8η αγωνιστική των playoffs.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό στο VAR θα είναι ο Κρις Κάβανο με βοηθό τον Τζάρεντ Γκάβαν Τζίλετ, ενώ βοηθοί θα είναι οι Σάιμον Μπένετ και Ίαν Χάσιν, όλοι τους Άγγλοι.

Την ίδια στιγμή η UEFA στο ματς του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ όρισε τον πολύ γνωστό στο ελληνικό κοινό Αλιγιάρ Αγκάγιεφ, ο οποίος έχει παίξει πάρα πολλά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζεϊνάλοφ και Αμιράλι, με τον Γερμανό Σάσα Στάγκεμαν στο VAR και βοηθό τον Πασκάλ Μίλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, στο σκοτάδι ο Μεντιλίμπαρ - Έκλεισε ο κύκλος Τερίμ, εφιάλτης Γιοβάνοβιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags