Facebook Pixel Βέλιμιρ Ζάετς: Άτυχη η Ντιναμό που κληρώθηκε με ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 23:00:00

Ατάκες Ζάετς: "Άτυχη η Ντιναμό που κληρώθηκε με ΠΑΟΚ - Χειρότερα στην Τούμπα από ό,τι με ΑΕΚ"

Sportdog Team
Ατάκες Ζάετς: "Άτυχη η Ντιναμό που κληρώθηκε με ΠΑΟΚ - Χειρότερα στην Τούμπα από ό,τι με ΑΕΚ"

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στάθηκε στην ''εκρηκτική'' ατμόσφαιρα της Τούμπας και μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις μάχες του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μόλις άκουσα ότι κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ είπα ότι δεν είναι τυχερή η Ντιναμό. Εγώ σέβομαι κάποιες ομάδες. Αυτές που είναι στην κορυφή στην Ελλάδα είναι καλές και δύσκολοι αντίπαλοι. Σκέφτομαι αυτό και νομίζω θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα μου, την Ντιναμό. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Είναι 50-50 οι πιθανότητες. Τον ΠΑΟΚ τον είδα με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Δεν ξέρω πόσο η Ντιναμό μπορεί να κάνει κι άλλο καλό ματς, όπως έκανε με την Μπέτις και δεν ξέρω σε τι ακριβώς κατάσταση είναι τώρα ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... κόσμο του ο Τερίμ, "θέμα" στα αποδυτήρια - Αλαζονεία στην ΑΕΚ, ευθύνες Αλμέιδα - "Θαύμα" Μαρινάκη

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, κάνει καλή δουλειά με τον προπονητή, είναι πολύ καλός ο Λουτσέσκου και είναι στην ομάδα για 5η χρονιά. Για την Ελλάδα αυτό είναι απίστευτο. Η Ντιναμό έχει 4-5 καλούς παίκτες. Δυστυχώς πούλησε αρκετούς πριν από ένα χρόνο. Όπως τον Λιβάκοβιτς, που ήταν καλός τερματοφύλακας. Κάνει καλή δουλειά με τα νεαρά παιδιά. Ο Κωνσταντέλιας είναι μεγάλο ταλέντο, είναι καλός πλέι μέικερ. Ταιριάζει πολύ με τον Μπατούρινα της Ντιναμό».

Για τον Μίσιτς ανέφερε: «Είναι καλός παίκτης. Τρέχει πολύ, ξέρει μπάλα. Είναι βασικό οκτάρι της Ντιναμό. Είναι σε καλή φόρμα».

Που θα κριθεί η πρόκριση: «Θα κριθεί στο κέντρο. Και οι δύο ομάδες έχουν καλή μεσαία γραμμή. Η Ντιναμό έχει τον Πέτροβιτς που είναι διεθνής, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλό πάσινγκ γκέιμ. Οι γραμμές του ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά από της Ντιναμό».

Την έδρα της Ντιναμό σημείωσε: «Έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Το στάδιό μας δεν είναι καλό, είναι παλιό. Είναι μία ολόκληρη κερκίδα κλειστή. Ξεκίνησαν να χτίζουν νέο γήπεδο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Είναι ντροπή να γίνεται αυτό».

Την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Θα πω στους παίκτες ότι θα είναι όπως με την ΑΕΚ και ακόμη χειρότερα. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι τρομεροί και βοηθάνε. Θα είναι ο 12ος παίκτης του ΠΑΟΚ».

Τον φετινό Παναθηναϊκό υπογράμμισε: «Χάσαμε βαθμούς και με τον ΟΦΗ, αλλά νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος. Όλοι θέλουν στο τέλος να πάνε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και πέρσι, έχει καλό ρόστερ. Ο πιο μεγάλος παίκτης που συνάντησα στην Ελλάδα ήταν ο Σαραβάκος. Υπήρχαν και άλλοι, αλλά με τον Σαραβάκο είχαμε παίξει και μαζί».

Κατέληξε λέγοντας: «Στην Εθνική Κροατίας έτυχε μία τριάδα με Μόντριτς, Μπρόζοβιτς και Κόβατσιτς, που εγώ την λέω το... τρίγωνο των Βερμούδων. Εγώ ήμουν δεμένος με τον Μόντριτς γιατί τον είχα φέρει στην Ντιναμό. Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει. Μπορεί να πάει στην Αραβία ή να κάτσει ακόμη ένα χρόνο στη Ρεάλ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags