Facebook Pixel Έκανε πρόβλεψη για το ματς με Ντιναμό Ζάγκρεμπ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-06 20:50:00

Έκανε πρόβλεψη για το ματς με Ντιναμό παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Δεν είναι αντίπαλος για να φοβηθεί"

Sportdog Team
Έκανε πρόβλεψη για το ματς με Ντιναμό παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Δεν είναι αντίπαλος για να φοβηθεί"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με της κροατική ομάδα.

Λευτέρης Σακελλαρίου: Για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε ο παλαίμαχος άσος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», όπου μεταξύ άλλων έκανε και την πρόβλεψή του για το σκορ το οποίο βλέπει στην αναμέτρηση.

Για την προηγούμενη συνάντηση του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό: «Αισθάνθηκα το κρύο του Ζάγκρεμπ και την ανακούφιση μετά το γκολ του Σαλπιγγίδη. Είχε παγώσει ο τάπητας. Ψάχναμε παπούτσια για να παίξουμε. Αν θυμάμαι καλά μόνο ο Τσιρίλο και ο Κοντρέρας δεν είχαν αλλάξει».

Για το ζευγάρι ΠΑΟΚ - Ντιναμό: «Όταν είναι διπλό το παιχνίδι, παίζει ρόλο πόσο συγκεντρωμένος είσαι για να μη βρεθείς πίσω στο σκορ. Αν είναι συμπαγής η άμυνα και καταφέρεις να σκοράρεις, είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Το δευτερο ματς είναι στην Τούμπα και έχοντας πάρει μια ισοπαλία στο Ζάγκρεμπ θα μπορεί να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Δεν είναι αντίπαλος για να τη φοβηθεί. Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και στους δυο στόχους τους».

Για το σκορ: «Είναι ένα στοίχημα και για τους παίκτες σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, εκεί φαίνεται ο παίκτης. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση. 1-1 πιστεύω», είπε ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με δύο εντολές ο Μεντλίμπαρ... απογείωσε τον Ποντένσε - Μεταγραφή στο κορυφαίο επίπεδο ο Παπασταθόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags