Δημήτρης Καπετανόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε για την ήττα στο Ζάγκρεμπ, τον Πέτκοβιτς που έκανε τη διαφορά αλλά και την αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Δικέφαλος στο ντέρμπι με τον Άρη.

Για την ήττα του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ: «Πίστευα πως θα ήταν δύσκολος αντίπαλος η Ντιναμό, αν δεν γινόταν το ατομικό λάθος του Όττο ίσως να μην ήταν αυτό το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ήταν ισοδύναμες οι δύο ομάδες. Η Ντιναμό ήταν πολύ διαβασμένη, ο Μίσιτς έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που γνωρίζει πως σκέφτεται ο Λουτσέσκου. Η Ντιναμό μπλόκαρε τα ατού του ΠΑΟΚ και έπαιζε σε ένα ρυθμό λίγο παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, πήγαινε πιο δυνατά στις μονομαχίες».

Για τον φορ: «Εγώ ζήλεψα το σέντερ φορ της Ντιναμό. Στον ΠΑΟΚ υπήρχε πλουραλισμός και πλέον η έλλειψη καθαρού σέντερ φορ φαίνεται. Με έναν παίκτη σαν τον Πέτκοβιτς, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσει στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ».

Για το ντέρμπι με τον Αρη: «Σε αυτό το επίπεδο οι παίκτες ξέρουν να αφήσουν πίσω τους τα αρνητικά αποτελέσματα, θα αφήσουν πίσω τους την ήττα και θα παίξουν για τη νίκη στο ντέρμπι. Και μετά θα είναι διαφορετικός ΠΑΟΚ την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, εκεί μεταμορφώνεται», είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε στο FIFA αυτός ο Ολυμπιακός - Άτυχος που παίζει όλη του τη χρονιά με Τερίμ - "Φώναζε" ο Νικολακόπουλος!