ΠΑΟΚ: Κατάμεστα ήταν την Πέμπτη το βράδυ τα επίσημα στο «Μάξιμιρ» στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» για το Conference League.

Όπως αναφέρουν κροατικά ΜΜΕ στα επίσημα του γηπέδου της Ντινάμο βρέθηκαν εκπρόσωποι αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με πιο σημαντική την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα κροατικά ΜΜΕ η ομάδα του Μάντσεστερ ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον Μάρτιν Μπατούρινα της Ντινάμο, με τους Κροάτες να θεωρούν πιθανό ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός να γίνει ο πρώτος Κροάτης που θα φορέσει την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων»

Πέραν της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ, στο «Μάξιμιρ» έστειλαν σκάουτερ, η Τσέλσι, η Φιορεντίνα, η Γουέστ Χαμ, η Φούλαμ, η Ελλάς Βερόνα, η Λεβερκούζεν, η Βόλφσμπουργκ, η Κρεμονέζε και η Βενέτσια και με βάση τα όσα αναφέρουν οι Κροάτες, δεν αποκλείεται τα μάτια κάποιων από αυτές τις ομάδες να ήταν στραμμένα στον Μπρούνο Πέτκοβιτς που φέτος κάνει εντυπωσιακή σεζόν με 16 γκολ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο Conference League μετράει 7 γκολ σε 6 παιχνίδια!

Δεν αποκλείεται πάντως στο μικροσκόπιό τους να μπήκαν και ταλαντούχοι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης και ο Κοτάρσκι που κατά καιρούς απασχολούν το μεταγραφικό ρεπορτάζ σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο ενδεχόμενο να ηταν στην λίστα. κάποιοι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν είδαν κάτι από αυτούς, μιας που η εμφάνιση γενικά της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν πολύ κακή ειδικά μετά το 1-0 στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, άρα έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, οι τρεις νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά έχουν κι άλλο παιχνίδι, για να εντυπωσιάσουν, μέσα στην Τούμπα, στη ρεβάνς, αλλά και μετά την πρόκριση στους “8”, εάν τα καταφέρουν…

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 παίκτες στη "μαύρη λίστα" Μεντιλίμπαρ - Φέρνει γκολκίπερ, στόπερ, φορ - Απόφαση για Ρέτσο, Όρτα, Φορτούνη!