Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φιλώτας Πέλλιος: Θα ξεκινούσα τον πιτσιρίκο, τι να κάνω τον Σαμάτα;
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 23:59:00

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ για Ντιναμό - "Θα ξεκινούσα τον πιτσιρίκο, τι να κάνω τον Σαμάτα;"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ για Ντιναμό - "Θα ξεκινούσα τον πιτσιρίκο, τι να κάνω τον Σαμάτα;"

Οι "ασπρόμαυροι" ετοιμάζονται για τη ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στην Ντιναμό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Στο Metropolis 95.5 παραχώρησε συνέντευξη ο Φιλώτας Πέλλιος, με τον παλαίμαχο άσσο του ΠΑΟΚ και πρόεδρο των βετεράνων, να μιλάει για το γεύμα συσπείρωσης του Αντρέ Βιεϊρίνια πριν τη ρεβάνς με αντίπαλο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ , αλλά και για τη θέση ''9'' στην ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεύμα: «Πολύ σωστή κίνηση του Αντρέ, μακάρι να αλλάξει κάτι προς το καλό, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών. Σίγουρα αυτό το γεύμα είναι μία πολύ καλή κίνηση, πρέπει να γίνονται τακτικά τέτοιες κινήσεις, μπορεί να βοηθήσει στο να αποφορτιστεί η ομάδα από το άγχος και την πίεση που υπάρχει μετά την ήττα από τον Άρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μπερνάρ φεύγει λόγω… Γιοβάνοβιτς από τον ΠΑΟ - Η πρώτη κίνηση Τερίμ - "Υπερτιμημένος ο Λουτσέσκου"!

Για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη: «Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε ποδόσφαιρο την Κυριακή , ήμασταν αρνητικοί στο παιχνίδι και νομίζω ότι ο Μάντζιος έστησε την ομάδα του σωστά, παράταξε μία ομάδα με στόχο την ισοπαλία, του βγήκε το διπλό απέναντι στον ΠΑΟΚ που δεν προσπάθησε».

Για το παιχνίδι με τη Ντινάμο και τη θέση 9: «Θα ξεκινούσα με τον πιτσιρίκο απέναντι στη Ντινάμο. Ο Σαμάτα μπορεί να ξέρει την μπάλα, αλλά αν δεν την βάζεις στο πλεκτό τι να τον κάνεις; Πιστεύω ότι ο Τζίμας έχει να προσφέρει περισσότερα από τον Σαμάτα και αν πάρει τον χρόνο του θα έχεις έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτεί και ο ίδιος τις ευκαιρίες που θα έχει και να μην χαθεί, αλλά να πάρει την ευκαιρία του σε ένα μεγάλο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags