Facebook Pixel Μαρίν Λέοβατς: "Θα περάσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 00:05:00

Δεν το πιστεύει πρώην του ΠΑΟΚ - "Η Ντιναμό θα προκριθεί, φλογερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα"

Sportdog Team
Δεν το πιστεύει πρώην του ΠΑΟΚ - "Η Ντιναμό θα προκριθεί, φλογερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα"

Για τη μεγάλη ρεβάνς της Τούμπας μίλησε πρώην παίκτης του Δικέφαλου, ο οποίος θεωρεί πως οι Κροάτες θα περάσουν στην επόμενη φάση.

ΠΑΟΚ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ ετοιμάζονται για τη σπουδαία ρεβάνς τους στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης (14/03) και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου, Μαρίν Λέοβατς, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο ματς η Ντιναμό κέρδισε δίκαια με 2-0, κι έχει ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς στην Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα έχουν κριθεί. Η Ντιναμό έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, η φόρμα της βελτιώνεται σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, και οι παίκτες της είναι συνηθισμένοι σε τέτοια ματς. Νομίζω ότι θα περάσει στο τέλος».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μεγάλη πίεση από τους οπαδούς κι από τον ίδιο τον σύλλογο, γιατί πάντα προσπαθούν για τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι ήττες από τη Ντιναμό και τον Άρη πρέπει να τους ταρακούνησαν λίγο, αλλά ξέρουν τι παίζεται την Πέμπτη».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Η Τούμπα θα γεμίσει, η ατμόσφαιρα θα είναι κολασμένη. Μια πραγματικά φλογερή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Όμως η Ντιναμό έπαιξε πολλά μεγάλα παιχνίδια, δεν πιστεύω ότι αυτό θα την επηρεάσει».

Για τα όσα θυμάται από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια όμορφη περίοδος της ζωής μου, προσωπικά και αθλητικά. Η γυναίκα μου, εγώ και τα παιδιά μου απολαύσαμε τη ζωή στην Ελλάδα, το κλίμα, το φαγητό, τους ανθρώπους που ήταν ευγενικοί και ανοιχτοί. Ζουν για αυτόν τον σύλλογο. Φυσικά υπήρξαν και στιγμές που θυμωμένοι οπαδοί ερχόντουσαν στο προπονητικό ή στο γήπεδο, αλλά το συνηθίζεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκολτζής από Ελλάδα για ΠΑΟΚ, τον... έψαξαν και τον Γενάρη - 6μηνο ban για πειθαρχικό παράπτωμα! (Vid)

Υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο, και μαζί με αυτό μεγαλώνουν οι προσδοκίες και η πίεση. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα, αλλά κατακτώντας το Κύπελλο, ανοίξαμε τον δρόμο για τις επιτυχίες των επόμενων ετών. Χρόνια περιμέναμε ένα τρόπαιο, ξεκινήσαμε ένα σερί, ο ΠΑΟΚ μετά πήρε το πρωτάθλημα και άλλα τρία Κύπελλα».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό: «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για μια ώρα λόγω επεισοδίων, δεν μπορούσαμε να βγούμε για προθέρμανση λόγω των δακρυγόνων, οπότε «ζεσταθήκαμε» στα αποδυτήρια. Εξασφαλίσαμε τη νίκη στο τέλος με γκολ του Πέντρο Ενρίκε, μετά από ασίστ του. Γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη γύρω στις πέντε το πρωί, και μας υποδέχθηκε 100.000 κόσμος, ήταν απίστευτο σκηνικό».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ήμουν υπό τις οδηγίες του για έξι μήνες και μόνο θετικά μπορώ να πω. Ξέρει ακριβώς τι θέλει και πως το θέλει, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Του αρέσει να μιλάει με τους παίκτες, έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα του με τον ΠΑΟΚ, κατέκτησε το πρωτάθλημα, δύο φορές το Κύπελλο, και στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Champions League Ασίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags