Facebook Pixel Sportdog.gr | ECL: Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε η Φιορεντίνα - Πρόκριση παρά την ήττα για Φενέρ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 22:03:00

ECL: Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε η Φιορεντίνα - Πρόκριση παρά την ήττα για Φενέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ECL: Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε η Φιορεντίνα - Πρόκριση παρά την ήττα για Φενέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αποτελέσματα των αγώνων στο Europa Conference League.

Η Φιορεντίνα ήταν όσο «κυνική» χρειαζόταν απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα και παρότι ισοφαρίστηκε στο τέλος απ' την ισραηλινή ομάδα στο τελικό 1-1 στο «Artemio Franchi», ήταν εκείνη που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Europa Conference League, με συνολικό σκορ 5-4.

Την ίδια ώρα η Σεντ Ζιλουάζ νίκησε 1-0 τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η τουρκική ομάδα πήρε το «εισιτήριο» μετά τη νίκη της με 3-0 στο πρώτο ματς στο Βέλγιο.

Στη Φλωρεντία οι «βιόλα» προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 59' με τον Μπαράκ. Η Μακάμπι προσπάθησε να «επιστρέψει» στη διεκδίκηση της πρόκρισης, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο 88' με τον Χαλαϊλί.

Την ίδια ώρα στο «Sukru Saracoglu», η «Φενέρ» είδε το VAR να της ακυρώνει το γκολ του Οσαγί-Σαμουέλ στο 18' ως οφσάιντ, με τη Σεντ Ζιλουάζ να σκοράρει στο 68' με το γκολ του Ρασμούσεν, αλλά να μην έχει χρόνο και περιθώρια για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags