Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Στην τεράστια ανατροπή που πέτυχε ο Ολυμπιακός και στο γεγονός πως αυτό θα πρέπει να είναι οδηγός για το μέλλον στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βάσκος τεχνικός μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Σερβία.

«Δυσκολευτήκαμε πολύ να φτάσουμε εδώ παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο αλλά πήραμε μεγάλη πρόκριση. Μετά από τα δύο παιχνίδια που είχε πληγωθεί η ψυχολογία μας θέλαμε να δείξουμε πράγματα. Μπήκαμε δυνατά, πιστεύαμε μέχρι το τέλος και ήρθε το σπουδαίο τελικό αποτέλεσμα. Μου αρέσει που πετύχαμε μία τέτοια ανατροπή. Παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο από την αρχή μέχρι το τέλος αν και υποφέραμε για αυτό.

Σήμερα ήταν μία μεγάλη απόδειξη για το ότι μπορούμε να κερδίσουμε μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι πρόκριση μας έδειξε πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αλλά όταν δε παίζουμε συγκεντρωμένα, μπορούμε να χάσουμε από όλους όμως συνεχίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι», είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη κλοπή του Μπαρτζώκα - Αυτό είναι το συμβόλαιο του MVP Μόουζες - Μέτριος Σλούκας, χάλια Γκριγκόνις!