Facebook Pixel Έδωσε το... σύνθημα ο Ποντένσε: "Ονειρευόμαστε τον τελικό..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-15 01:43:00

Έδωσε το... σύνθημα ο Ποντένσε: "Ονειρευόμαστε τον τελικό..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έδωσε το... σύνθημα ο Ποντένσε: "Ονειρευόμαστε τον τελικό..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης και της πρόκρισης του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στις δηλώσεις του μίλησε μεταξύ άλλων και για το όνειρο του τελικού της διοργάνωσης.

Ντάνιελ Ποντένσε: Ενθουσιασμένος ήταν ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μετά την πολύ μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού, τονίζονταςπως οι Πειραιώτες είναι ικανοί για το χειρότερο και το καλύτερο, ενώ επίσης ανέφερε πως οι Ερυθρόλευκοι ονειρεύονται τον τελικό του Conference League που θα γίνει στο OPAP Arena.

«Ειμαστε μια ομαδα ικανή για το καλυτερο και το χειρότερο, αυτο δεν ειναι καλο, πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Έχουμε κανει καλα ματς, Καναμε καλές εμφανίσεις κόντρα στη Γουεστ Χαμ ή τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε να μπούμε με δύναμη στο ματς και σκοράρουμε δύο γκολ τότε όλα είναι δυνατά. Ξέραμε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγωνα δεν μας άξιζε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και κάναμε αυτή την ανατροπή. 

Πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρεπει να γινεται αυτο. Είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα και πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. 

Πραγματικα πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είμαστε πολύ καλή ομαδα και είματσε περήφανοι που ειμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι για τους μικρους που έφτασαν στον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, ο Ολυμπιακός ονειρεύεται πάντα να φτάσει στον τελικό», είπε ο Ντάνιελ Ποντένσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάλαβε το λάθος ο Λουτσέσκου - Νύχτα... εκατομμυρίων για Κουλιέρακη - Έδειξε ότι δεν έχει ταβάνι ο ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags