Facebook Pixel Sportdog.gr | Η... ανακαίνιση της Φενέρμπαχτσέ: Από τους Σαμάτα, Πέλκα σε Τάντιτς, Τζέκο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-15 16:02:00

Η... ανακαίνιση της Φενέρμπαχτσέ: Από τους Σαμάτα, Πέλκα σε Τάντιτς, Τζέκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη
Η... ανακαίνιση της Φενέρμπαχτσέ: Από τους Σαμάτα, Πέλκα σε Τάντιτς, Τζέκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στα προημιτελικά του Conference League με τη Φενέρμπαχτσέ των πολλών εκατομμυρίων.

Η τουρκική ομάδα είναι το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για το δρόμο προς τον τελικό της OPAP Arena με τους ερυθρόλευκους να έχουν πολλές φιλοδοξίες για την ευρωπαϊκή διοργάνωση, ειδικά μετά το 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί, βέβαια, δεν έχουν καμία σχέση με τη Φενέρ που είναι μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα που δαπάνησε πολλά λεφτά το καλοκαίρι για να επιστρέψει στο θρόνο του τουρκικού πρωταθλήματος και έχει βλέψεις μέχρι και να φτάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Μάη.

Η Φενέρμπαχτσέ παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου την περσινή σεζόν, έδιωξε τον Ζοσέ Ζεσούς και πήρε στη θέση του τον πολύπειρο, Ισμαήλ Καρτάλ ξεκινώντας εντυπωσιακά τη σεζόν φτάνοντας τις 19 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έκανε εντυπωσιακές μεταγραφές, αποκτώντας τους Τζέκο, Τάντιτς και του Σεμπάστιαν Σιμάνσκι, ενώ παρελθόν αποτέλεσε ο νυν επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλί Σαμάτα, αν και δύο χρονιές είχε δοθεί δανεικός από τη Φενέρμπαχτσέ, αλλά και ο Δημήτρης Πέλκας που πέρασε κάποιους μήνες ως δανεικός στη Χαλ.

Τα «καναρίνια» δεν ενισχύθηκαν μόνο μπροστά, αλλά και πίσω παίρνοντας τους στόπερ Μπεκάο και Τζίκου, βάζοντας και αρκετά χρήματα στα ταμεία τους με την πώληση του Αρντά Γκιουλέρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του στόπερ Ζάλαϊ.  Επίστης, στο ρόστερ βρίσκονται οι Μπονούτσι, Μπατσουαγί, Φρεντ δείχνοντας την ποιότητα της.

Το πρώτο παιχνίδι είναι στο καυτό «Σουκρού Σαράτσογλου» (53.586 θεατών) που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πόλης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags