Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "55-45 πρόκριση Ολυμπιακού, καλύτερη από Φενέρ η Μπριζ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-15 17:09:00

"55-45 η πρόκριση για Ολυμπιακό, καλύτερη από Φενέρ η Μπριζ - Χειρότερος ο ΠΑΟΚ, προσοχή σε Βανάκεν"

του Γιώργου Κτενά
"55-45 η πρόκριση για Ολυμπιακό, καλύτερη από Φενέρ η Μπριζ - Χειρότερος ο ΠΑΟΚ, προσοχή σε Βανάκεν"

Η ανάλυση των αντιπάλων και τι να προσέξουν οι Ευρωπαίοι. Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν σημαντικές πιθανότητες να φτάσουν στα ημιτελικά του Conference League, αλλά χρειάζεται να είναι προσεκτικοί!

Περισσότερες πιθανότητες υπέρ τού Ολυμπιακού δίνει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League ο Δημήτρης Βασιλάκος, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο και επικοινώνησε μαζί του το sportdog μετά την κλήρωση.

Οι Ερυθρόλευκοι θα βρουν στον δρόμο τους την τουρκική ομάδα, που αποτελεί μεγαθήριο στο ποδόσφαιρο της γειτονικής χώρας, αλλά υπάρχουν κάποιες σημαντικες παράμετροι που ανέλυσε ο καλός συνάδελφος και δείχνουν ότι οι πιθανότητες για πρόκριση είναι υπέρ των Πειραιωτών.

"Αυτούς να προσέξει από τη Φενέρ - Να χτυπήσει στην πλάτη των μπακ - 55% υπέρ Ολυμπιακού η πρόκριση"

"Δεν είναι κακή κλήρωση, δεν με πείθει στην Ευρώπη η Φενέρ. Δεν την εκτιμώ ποδοσφαιρικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παίζει άναρχα, μου έκανε τεράστια εντύπωση που πέρασε τη Λιόν. Το πρωτάθλημα είναι απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη και το ροτέισον θα γίνει στην Ευρώπη και όχι στη μάχη για τον τίτλο», ανέφερε αρχικά ο Δ. Βασιλάκος στο sportdog και πρόσθεσε:

«Προσοχή χρειάζεται ο Σιμάσνκι, αν και είναι λίγο πεσμένος τώρα σε σχέση με την αρχή όπως σεζόν, και ο Φρεντ (που τον θέλει και ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ) που είναι πολύ σημαντική μονάδα. Ο Τζέκο, μπροστά, είναι ντεφορμέ όλη τη σεζόν και χάνει ευκαιρίες. Οι γηγενείς είναι τσαμπουκαλήδες, αλλά στην άμυνα έχει πολλούς παίκτες και δεν έχει δέσει, δεν έχει σταθερό δίδυμο. Και τα μπακ όπως είναι επιθετικά και δημιουργικά αλλά συχνά ξεχνιούνται και μπορείς να όπως χτυπήσεις στην πλάτη».

Τι πιθανότητες θα έδινες σε κάθε ομάδα;

«55% 45% για πρόκριση υπέρ του Ολυμπιακού. Μέσα στον Απρίλιο θα είναι τελική ευθεία για το πρωτάθλημα στην Τουρκία και υπάρχει μεγάλη πίεση για να τον πάρουν γιατί αυτό έχει να συμβεί από το 2014».

 

«Κακή κλήρωση για ΠΑΟΚ – Καλύτερα από το να έπεφτε με Φενέρ – Θα βάλει γκολ στο Βέλγιο»

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Μπριζ απευθυνθήκαμε στον Στέφανο Γιωτάκη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί στενά το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες.

«Αν δεν είχε προκριθεί όπως «8» του Conference θα έδιωχναν τον προπονητή. Είναι καλή ομάδα, άρα είναι κακή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ. Φιλοδοξη, καλή, έχει πάρει τον Ιγκόρ Τιάγκο που βάζει πολλά γκολ», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Κλασική ομάδα 4-4-3, κολώνα στο κεντρο ο αρχηγός Βανάκεν- Δεν φεύγει από εκεί. Αλλά στα τελευταία πέντε ματς, εκτός του ευρωπαϊκού, είχε φάει σε όλα γκολ στο τελευταιο 10λεπτο. Προφανώς όπως δείχνει ότι έχει προβλήματα στην άμυνα».

Πώς θα σχολίαζες την κλήρωση για τον ΠΑΟΚ;

«Δύσκολη κλήρωση, αλλά θεωρώ ότι μπορεί να βάλει γκολ εκτός έδρας. Από τη Φενέρ που κληρώθηκε ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, είναι πολύ καλύτερη κλήρωση. Θεωρώ ότι είναι λίγο καλύτερη η Μπριζ από τον ΠΑΟΚ, αλλά στα σημεία. Αν δεν παίξει φοβισμένα, όπως στην Κροατία, θα βάλει γκολ εκτός έδρας. Έπειτα θα είναι στο χέρι του τι θα συμβεί”.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... ανακαίνιση της Φενέρμπαχτσέ: Από τους Σαμάτα, Πέλκα σε Τάντιτς, Τζέκο (ΒΙΝΤΕΟ) 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags