ΠΑΟΚ: Δεν είναι η πρώτη φορά όπου θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ με την Μπριζ. Τώρα, οι δύο συναντήσεις θα γίνουν για το Conference League.  Είχαν προηγηθεί άλλες δύο. Το 2010. Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων πριν από 14 χρόνια έγινε στο Βέλγιο.

Ήταν Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 όταν ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με την Μπριζ με σκορ 1-1 στο Βέλγιο. Και το αναφέρουμε ενδεικτικά, καθώς το πρώτο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Μπρίζ, για τους "8" του Conference League θα γίνει και πάλι στο Βέλγιο, στις 11 Απριλίου, στις 22:00.

Ας θυμηθούμε από την στατιστική τι είχε γίνει σε εκείνο το ματς:

Σκόρερ: 62 Κουεμάχα 1-0 - 78΄ Μαλεζάς 1-1

ΔΟΚΑΡΙΑ: 11' Πέρισιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφαν Γιοχάνεσον (Σουηδία).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32' Σιμάις - 10' Βιτόλο, 54' Σνάουτσνερ.
Μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί με τις εξής συνθέσεις:

ΜΠΡΙΖ: Στίνεν, Βερμιούλεν (λ. τρ. 24' Σιμάις), Ντονκ, Ντιράρ, Χέφκενς, Πέρισιτς, Γκέρετς, Ζούνιορ Ντίας, Νταλμά (80' Βάργκας), Οντίγια, Κουεμάχα.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς (89’ Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (90’+2 Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Παπάζογλου (74' Ελ Ζαρ).

Στο δεύτερο παιχνίδι που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλες με 1-1. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο 25' αλλά ο Τσέποβιτς με κεφαλιά στο 89' του στέρησε τη νίκη.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Ζουέλα, Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης, Ίβιτς (72' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (82' Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια.

Μπριζ: Στίινεν, Βαν ντε Χέινεν, Σιμαεϊς, Ντονκ, Βερμέλεν (71' Οντζίντζα-Οφόε), Βαν Γκίσεγκεμ, Μπλοντέλ, Γκεραερτς, Τσέποβιτς, Ακπάλα (62' Ντιράρ), Πέρισιτς (62' Νταλμά).

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μία κατάσταση… πολύ ΠΑΟΚ! Άκουσε πολλά ο Βιεϊρίνια κι έχει εγωισμό - Παλεύω να σκεφτώ τελικό με Ολυμπιακό"