Facebook Pixel Για αυτό δεν ήρθαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό στη Θεσσαλονίκη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-16 17:19:00

Για αυτό δεν ήρθαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό στη Θεσσαλονίκη - Οι πληροφορίες και οι κινήσεις της ΕΛΑΣ

Sportdog Team
Για αυτό δεν ήρθαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό στη Θεσσαλονίκη - Οι πληροφορίες και οι κινήσεις της ΕΛΑΣ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γενικός γραμματέας αστυνομικών υπαλλήλων και αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν περί καθόδου Κροατών χούλιγκαν στην πόλη.

Χρήστος Συμεωνίδης: το Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γενικός γραμματέας αστυνομικών υπαλλήλων μιλώντας για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με το ενδεχόμενο έλευσης Κροατών στην Θεσσαλονίκη, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Τέτοιες στιγμές και τέτοιες βραδιές αξίζουν στην πόλη μας. Χθες ήταν μια γιορτή για τη Θεσσαλονίκη που επισφραγίστηκε και από τη μεγάλη νίκη και πρόκριση του ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε στο μέλλον να γίνει και κάτι παρόμοιο με τον Άρη στον τελικό Κυπέλλου.

Στο επιχειρησιακό κομμάτι, από τη Κυριακή τα ξημερώματα στις 6 ώρα το πρωί, υπήρχαν σε 5 σημεία σταθερά οχήματα τα οποία ήταν επιφορτισμένα για τον έλεγχο και εντοπισμό οχημάτων που πιθανώς να μεταφέρουν φιλάθλους από την Κροατία.

Σε μια συνεννόηση με τα σημεία εισόδων ήμασταν πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης Κροάτη ή άλλων αλλοδαπών οπαδών προς την πόλη. Πιστεύω πως κάποιοι ειδήμονες ενημέρωσαν στη Κροατία και το ευχάριστο ήταν ότι δεν είχαμε καμία κίνηση, γιατί ξέρανε ότι δεν θα φτάσουνε ποτέ.

Υπήρξαν πληροφορίες για κινήσεις Κροατών, αλλά μείνανε μόνο στα λόγια γιατί ξέρανε ότι έχουνε να αντιμετωπίσουνε μια έτοιμη αστυνομία, η οποία έχει κάνει ένα πλάνο που δεν θα μπορούσανε να προσεγγίσουνε. Για να μην μας συγκρίνουνε κάποιοι κακοπροαίρετοι με την Αθήνα, γιατί είναι άλλα τοπογραφικά σημεία, και ήταν πιο εύκολο το έργο το δικό μας. Ετοιμαζόμαστε και πάντα ανταποκρινόμαστε στο έπακρον εδώ στη Θεσσαλονίκη», είπε ο Χρήστος Συμεωνίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αναβάθμιση" στην ΑΕΚ - Συμφώνησαν Αλμέιδα-Άλβες για 4 μεταγραφές 11αδας - Λίστα με Ροντρίγκες και Μέντες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags