ΠΑΟΚ: Εκανε αίσθηση η πεντάρα του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό και η ανατροπή της ήττας με 2-0 στο Ζάγκρεμπ. Σε μέσα ενημέρωσης, όχι μόνο της Ελλάδας και της Κροατίας, αλλά και άλλων χωρών έγινε εκτενής αναφορά στο ξέσπασμα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει προκαλέσει τον ξεσηκωμό του κόσμου του Δικεφάλου, καθώς μετά την κλήρωση βλέπει ορθάνοιχτη την προοπτική παρουσίας στον τελικό της OPAP Arena στην Αθήνα.

Ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται εκδομές με κάθε μέσο (αεροπλάνα, ΙΧ και λεωφορεία) και ειδικά στις τάξεις των συνδέσμων γίνεται λόγος για οδικές εκδρομές που δεν θα έχουν προηγούμενο.

Ήδη στο περιθώριο της κλήρωσης στη Νιόν της Ελβετίας έγιναν οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ και της Μπριζ και ουσιαστικά διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να δοθεί κάτι παραπάνω από το 5% της χωρητικότητας που δικαιούται κάθε μία από τις δύο ομάδες όταν θα είναι φιλοξενούμενη. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αιτήθηκε να πάρει και επιπλέον εισιτήρια από αυτό το ποσοστό, όμως, η βελγική ομάδα έχει πολλά διαρκείας και δεν είναι θετική στο να συναινέσει.

Ετσι, και με δεδομένο ότι η χωρητικότητα του σταδίου «Γιαν Μπρέιντελ» είναι παρόμοια με αυτή της Τούμπας, για την ακρίβεια φτάνει στα 29.042 άτομα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει κάτι λιγότερο από 1500 εισιτήρια.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έλειπε ένας τέτοιος τύπος από τον Ολυμπιακό - Μπορεί και ο ΠΑΟ Final 4 - Δεν ξεγράφω τον Ομπράντοβιτς"