Facebook Pixel "Μέχρι τέλους η Φενέρ όπως οι Αγγελόπουλοι - Αν δεν χάσει ο Ολυμπιακός..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 13:31:00

"Μέχρι τέλους η Φενέρ όπως οι Αγγελόπουλοι - Αν δεν χάσει ο Ολυμπιακός αύριο, θα προκριθεί στην Τουρκία"!

του Γιώργου Κτενά
"Μέχρι τέλους η Φενέρ όπως οι Αγγελόπουλοι - Αν δεν χάσει ο Ολυμπιακός αύριο, θα προκριθεί στην Τουρκία"!

Πώς παίζουν οι Τούρκοι, πού πρέπει να χτυπήσουν οι Πειραιώτες. Γιατί βρίσκονται χωρίς αγώνα εδώ και έναν μήνα, ποιο είναι το αγωνιστικό τους πλάνο και τι πρέπει να κάνει ο Μεντιλίμπαρ στο πρώτο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης

Προσανατολισμένοι στο παιχνίδι με τη Φενέρ, για την πρόκριση στους "4" τού Conference League, είναι όλοι στον Ολυμπιακό και, ήδη, έχουν διαρρεύσει κάποιες από τις σκέψεις τού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ - Για παράδειγμα η πιθανότητα να είναι βασικοί οι Τζολάκης και Μασούρας, αλλά και ο τροπος που προσανατολιζεται για να καλύψει το κενό τού Ντάνιελ Ποντένσε στην 11άδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο με άριστη γνώση τού τουρκικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Φενέρ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία, αλλά και τον τρόπο που πρέπει να την αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες.

"Μέχρι Τέλους η Φενέρ - Ασχολούνται μόνο με τον Ολυμπιακό - Εκει έχουν πρόβλημα οι Τούρκοι"

"Η Φενέρ προέρχεται από μεγάλη απραξία, έχει παίξει μόνο ένα ματς εδώ και έναν μήνα. Στο Σούπερ Καπ κατέβασε την U19, έφαγαν ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και έφυγαν. Μια φάση τύπου "Μέχρι Τέλους", όπως είχε κάνει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ με απόφαση των Αγγελόπουλων. Αποφάσισαν, ακόμα, να μην κατέβουν στο Κύπελλο τις δύο επόμενες σεζόν", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Η ομάδα ασχολείται μόνο με τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό, δεν έχει κάποια προβλήματα. Το πρωτάθλημα παραμένει προτεραιότητα, αλλά θα κατέβουν με καλή 11άδα στο Καραϊσκάκη".

Μπορεί η απραξία να αποτελέσει αρνητική προοπτική για τη Φενέρ;

"Δίκοπο μαχαίρι είναι η απραξία, γιατί μπορεί να δημιουργήσει αρρυθμία. Η Φενέρ παρουσιάζεται σοβαρή και συγκεντρωμενη στα εκτός έδρας ματς, ενώ εντός έδρας υπάρχει πίεση, άγχος ότι πρέπει να πάρει το παιχνίδι".

"Ευάλωτοι πίσω οι μπακ - Αυτός θα παίξει βασικός στην επίθεση - Έτσι θα αποκλείσει τη Φενέρ ο Ολυμπιακός"

Πώς παίζει η Φενέρ;

"4-2-3-1 παίζει, τα φουλ μπακ ανεβαίνουν πολύ και πίσω είναι ευάλωτοι - Βέβαια εκτός έδρας δεν ξέρω πόσες πρωτοβουλίες μπορεί να πάρουν. Θεωρώ ότι η τριάδα πίσω από τον φορ είναι που δεν αλλάζει, με τους Τάντιτς, Σιμάνσκι και Ουντέρ, και μπροστά είναι 50-50 ποιος θα ξεκινήσει. Ο Τζέκο είναι βασικός επιθετικός, αλλά επειδή δεν τα πηγαίνει καλά φέτος θεωρώ ότι μπορεί να παίξει ο Μπατσουαγί".

Τι θεωρείς ότι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί;

"Πρέπει να την χτυπήσει στον χώρο, να της δώσει μέτρα, να ανέβει στο γήπεδο η Φενέρ για να την χτυπήσει στην πλάτη. Θεωρώ ότι αν δεν χάσει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, θα περάσει. Εκτός έδρας θα πάρει αποτέλεσμα, γιατί έχει πίεση στην Τουρκία η Φενέρ. Δεν χρειάζεται να ρισκάρει εδώ δηλαδή, και το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται να πάρει ρίσκα όπως στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι". 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags