Facebook Pixel Το... φωνάζει Έλληνας φορ: "Θα διάλεγα Σαμάτα στο ματς με Μπριζ γιατί.."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 23:22:00

Το... φωνάζει Έλληνας φορ: "Θα διάλεγα Σαμάτα στο ματς με Μπριζ γιατί... - Να είναι όπως με Ντιναμό ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Το... φωνάζει Έλληνας φορ: "Θα διάλεγα Σαμάτα στο ματς με Μπριζ γιατί... - Να είναι όπως με Ντιναμό ο ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας επιθετικός όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με την βελγική ομάδα, παίρνοντας θέση για τον ποιον θα έβαζε στην κορυφή της επίθεσης στον αγώνα.

Θανάσης Παπάζογλου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής κάνοντας τις δικές του εκτιμήσεις για την επερχόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπριζ στο Βέλγιο. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στη δυναμική των δύο ομάδων αλλά και στον φορ που θα πρέπει να επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στους Βέλγους.

«Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει το πρόσωπο που έδειξε στον επαναληπτικό με την Ντιναμό, να μπει σοβαρά στο παιχνίδι. Υπάρχει στη περιρρέουσα ατμόσφαιρα μια αίσθηση ότι η Μπριζ είναι μια ομάδα που είναι στη δυναμική του ΠΑΟΚ, δεν αποτελεί φόβητρο. Αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα που δεν είναι αμελητέα δύναμη. Ειδικά στο Βελγικό πρωτάθλημα είναι μια ομάδα που παραδοσιακά διεκδικεί το πρωτάθλημα και για να είναι σε αυτό το σημείο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης πάει να πει ότι έχει δείξει κάτι και κάτι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.»

Παράλληλα, ανάμεσα σε Μπράντον Τόμας και Αλί Σαμάτα, ο ίδιος θα επέλεγε για τη κορυφή της επίθεσης τον Τανζανό κόντρα στους Βέλγους, εξηγώντας πως: «Αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά θεωρώ ότι και από τα τελευταία παιχνίδια ο Σαμάτα έχει δείξει ένα πολύ θετικό πρόσωπο όσον αφορά τη παρουσία του μέσα στο γήπεδο, ανεξάρτητα με το αν πετυχαίνει γκολ ή όχι. Εγώ αν ήμουν προπονητής θα διάλεγα το Σαμάτα, λαμβάνοντας υπόψιν πως έχει αγωνιστεί στο Βελγικό πρωτάθλημα, έχει αγωνιστεί κόντρα στη Μπριζ, ξέρει την ομάδα και το γήπεδο.

Δεν είναι μόνο τα γκολ αλλά και η αυτοθυσία του Μπράντον Τόμας μέσα στον αγώνα, αυτό δεν το είχε ο Σαμάτα. Αν είχε τα γκολ δεν θα χρειαζόταν αυτό, αλλά δεν το είχε αυτό οπότε για αυτό επέλεγε τον Μπράντον Τόμας. Από εκεί και πέρα σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο και θεωρώ πως αυτή του Σαμάτα έχει ανέβει στα τελευταία παιχνίδια. Του λείπει του γκολ, όμως θέλω να πιστεύω πως θα αρχίσει να σκοράρει αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τη Μπριζ.», είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση ΑΕΚ σε Ολυμπιακό! "Ασύστολα ψέματα - Δεν έχουμε πρόβλημα με Έλληνες και ξένους διαιτητές"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags