Facebook Pixel Μπριζ: Σέβεται τον ΠΑΟΚ, ξέρει ποιον θα αντιμετωπίσει
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 23:51:00

Ξέρουν τον ΠΑΟΚ στην Μπριζ - "Έχουν σεβασμό, θα έχουν απέναντί τους μια σπουδαία ομάδα"

Sportdog Team
Ξέρουν τον ΠΑΟΚ στην Μπριζ - "Έχουν σεβασμό, θα έχουν απέναντί τους μια σπουδαία ομάδα"

Οι Βέλγοι είναι ενήμεροι για τη δυσκολία των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, τον οποίον σέβονται απόλυτα.

Ο Δημήτρης Ξαρλής, δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Κλαμπ Μπριζ, παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis 95.5 για τις απουσίες στο στρατόπεδο των Βέλγων, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πηγαίνοντας σήμερα στην προπόνηση της Μπριζ είδαμε τους τερματοφύλακες να βγαίνουν, αλλά μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε μόνο 15 λεπτά. Αυτό που έδειξαν σε αυτό το διάστημα ήταν τον Μινιολέ να κάνει στην αρχή ατομικό πρόγραμμα. 

Δεν τον είδαμε να κάθεται κάτω από κάποια εστία. Έκανε μόνο σουτάκια στους υπόλοιπους τερματοφύλακες. Ούτε ο Σκοβόλσεν (φωτοραφία), ούτε ο Νίλσεν βγήκαν στο γήπεδο και  είναι σημαντικές απουσίες.

Η Μπριζ βέβαια είναι μία ομάδα που το... έχει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, και με αυτούς και χωρίς. Ο φετινός ΠΑΟΚ, πάντως, νομίζω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο την Μπριζ με όλους τους παίκτες, αλλά οποιαδήποτε ομάδα, το είδαμε και με την Αϊντραχτ και με την Ντιναμό. Ο Νίλσεν είναι εξάρι, κάποιοι από αυτούς μπορούν να αγωνιστούν και ως εσωτερικοί μέσοι, έχει την δυνατότητα να αλλάζει μεταξύ των μέσων.

Η απουσία του Σκοβ Όλσεν, όμως, είναι πλήγμα γιατί θα αναγκαστεί ο Τιάγκο να είναι περισσότερο εκτός περιοχής για να βοηθήσει στις κινήσεις ανάμεσα στις γραμμές. Από αυτά που έχουμε δει, δεν νομίζω ότι είναι χαώδης η διαφορά με τον Σκόρας, ωστόσο, νομίζω ότι ο Σκοβ Όλσεν είναι δύο... σκάλες παραπάνω.

Γενικώς, πάντως, αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι έχει αδυναμίες και έχει δείξει κατά την διάρκεια της σεζόν σημάδια αστάθειας. Είχε κάποια θέματα στην αμυντική μετάβαση. Μία από τις αρετές του ΠΑΟΚ γενικότερα είναι να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και μπορεί όχι μόνο να την προβληματίσει, αλλά να την κάνει και ζημιά από το πρώτο ματς.

Έχουν μεγάλο σεβασμό στον ΠΑΟΚ και τον έχουν μελετήσει καλά, προσπαθούν να είναι προετοιμασμένοι γιατί ξέρουν ότι θα έχουν απέναντί τους μία σπουδαία ομάδα.

Αν δούμε τα παιχνίδια, χρειάστηκε το καλοκαίρι να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους, έκανε μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι. Έχω την αίσθηση ότι στα δύο ματς πρωταθλήματος με τον Χάγιεν στον πάγκο, από το 2ο 45λεπτο με την Σερκλ Μπριζ, αλλά και κόντρα στην Άντερλεχτ, έδειξε ότι μπορεί να κυριαρχήσει των αντιπάλων της εντός βελγικών συνόρων.

Ο Νιεντίκα έχει και το σουτ εκτός περιοχής, κάνει πολλές δουλειές. Είναι πολλές οι επιλογές, αλλά είναι πολλές και αυτές του ΠΑΟΚ για να τους σταματήσουν. Θεωρώ ότι αν δείξει το σοβαρό του προφίλ ο ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά και μετά όλα είναι ανοιχτά.

Είναι μεγάλη η δίψα του κόσμου. Τώρα είμαι έξω από τα γραφεία της UEFA. Βλέπω ένα χαρτί που αναφέρει ότι τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο online και πρέπει κάποιος να έχει κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα της Μπριζ πριν τις 15 Μαρτίου για να τα προμηθευτεί. 

Είναι δύσκολο να αγοράσει κάποιος εισιτήρια ακόμη και αν είναι Βέλγος. Αυτό το χαρτί από κάτω έχει υπογραφή της αστυνομίας. Προφανώς δεν μπορεί να ελεγχθεί αν κάποια εισιτήρια από Βέλγους πάνε σε Έλληνες φιλάθλους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags