Facebook Pixel Τρομερός Μεντιλίμπαρ! Οι ατάκες στους παίκτες μετά τη Φενέρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-12 21:09:00

Τρομερός Μεντιλίμπαρ μετά τη Φενέρ: "Μην σας βλέπω στεναχωρημένους" - Αρχηγική παρέμβαση Ελ Αραμπί

Sportdog Team
Τρομερός Μεντιλίμπαρ μετά τη Φενέρ: "Μην σας βλέπω στεναχωρημένους" - Αρχηγική παρέμβαση Ελ Αραμπί

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να πήραν προβάδισμα κόντρα στη Φενέρ ενόψει της ρεβάνς για τα προημιτελικά του Conference League, όμως το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας δεν ήταν αυτό που έπρεπε κάτι που έσπευσε να αλλάξει ο Βάσκος τεχνικός.

Ολυμπιακός: Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League πήραν οι Ερυθρόλευκοι με το 3-2 κόντρα στη Φενέρ, με τους Πειραιώτες πάντως να μπορούν ήδη να είναι στον επόμενο γύρο αφού στο 60' το σκορ ήταν 3-0, κάτι πάντως που δεν έκανε Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να βάζει... γκάζια στους παίκτες, αλλά αντίθετα να τους δίνει συγχαρητήρια στέλνοντας... σύνθημα ενόψει του επαναληπτικού.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορούσαμε να έχουμε πάρει πιο καθαρό σκορ μετά το 3-0, αλλά κάναμε λάθη που δεν έπρεπε. Και πάλι, όμως, νικήσαμε και δεν θέλω να σας βλέπω στενοχωρημένους. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τρόπο θετικό», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος και πρόσθεσε: «Νικήσαμε, έχουμε προβάδισμα και θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση. Μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και καλύτερα στην έδρα τους και να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος», είπε στους παίκτες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μάλιστα μετά τον Βάσκο τεχνικό  μίλησε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην στεναχωριούνται που δεν κατάφεραν να κρατήσουν το 3-0 και φάνηκε σίγουρος για την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη.

«Τι πάθατε; Νικήσαμε και θα στενοχωρηθούμε; Εχουμε ένα παιχνίδι ακόμη. Πριν λίγες εβδομάδες δεν μας υπολόγιζε κανείς και δείτε που είμαστε σήμερα. Συνέλθετε, δεν χρειάζεται στενοχώρια. Θα πάμε να νικήσουμε και στην έδρα τους και θα περάσουμε εάν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε σε καλό δρόμο, παίζουμε καλά και αυτό έχει σημασία», είπε ο Μαροκινός επιθετικός μετά το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Απέρριψε 1,5 εκατ. ετησίως και... οδεύει προς Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags