Facebook Pixel "Αυτός ο Ολυμπιακός ήταν το… κάτι άλλο - Θα διώξει παίκτες ο Μεντιλίμπαρ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-12 20:13:00

"Αυτός ο Ολυμπιακός ήταν το… κάτι άλλο - Για αυτό πικράθηκε ο κόσμος - Θα διώξει παίκτες ο Μεντιλίμπαρ"!

του Γιώργου Κτενά
"Αυτός ο Ολυμπιακός ήταν το… κάτι άλλο - Για αυτό πικράθηκε ο κόσμος - Θα διώξει παίκτες ο Μεντιλίμπαρ"!

Ποιο είναι το πρόβλημα του Ρέτσου και γιατί κάνει λάθη; Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για την εντυπωσιακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, τη ρεβάνς στην Τουρκία με τη Φενέρ, αλλά και για τους Φορτούνη, Ρέτσο, Μεντιλίμπαρ και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Conference League και απέκτησε ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη, την ερχόμενη Πέμπτη.

Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να θέσουν βάσεις της πρόκρισης από το πρώτο κιόλας παιχνίδι καθώς προηγήθηκαν με 3-0 έχοντας καθηλώσει την αντίπαλό τους, αλλά ένα ανεξήγητο πέναλτι του Ρέτσου ξανάβαλε την τουρκική ομάδα στο παιχνίδι και δυσκόλεψε τη ρεβάνς.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Βαμβακούλα, παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι αλλά και τη ρεβάνς που θα ακολουθήσει και μπορεί να φέρει τους Πειραιώτες στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

"Έναν χρόνο είχαμε να δούμε έτσι τον Ολυμπιακό - Για αυτό πικράθηκε ο κόσμος - Με το πιστόλι στον κρόταφο ο Ρέτσος"

"Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν το κάτι άλλο, είχαμε έναν χρόνο να δούμε την ομάδα έτσι.Ήταν ο,τι καλύτερο υπήρχε στον Ολυμπιακό η εμφάνιση του πρώτου μέρους. Στεναχωρηθήκαμε διότι στο 3-0 αν τελείωνε έτσι το ματς, η ομάδα είχε πάρα-πάρα πολλές πιθανότητες. Τώρα θα γίνει μάχη στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα ματς μπορεί. Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος και μετά, σε κάποια στιγμή, πικράθηκε με τα δυο 2 γκολ που δεχτήκαμε", ανέφερε στο σχόλιό του, αρχικά, ο Νίκος Βαμβακούλας.

Πώς σχολιάζετε το λάθος του Ρέτσου;

"Ποδοσφαιρικά όλοι κάνουν λαθη, αλλιώς δεν μπαίνουν γκολ. Αλλά πρέπει να τα ελαττώσει, γιατί τώρα παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο: Όσο προσπαθείς να μην κάνει λάθη, έχει άγχος και πίεση και είναι πρόβλημα. Μακάρι αυτό εναντίον της Φενέρ να είναι το τελευταίο".

"Όλοι ψάχνουν τον Φορτούνη - Αυτό έχει κάνει ο Μεντιλίμπαρ - Θα φύγουν πολλοί παίκτες το καλοκαίρι"

Φορτούνης;

"Ο Φορτούνης όσο έχει δυνάμεις και παίζει, βλέπουμε ότι όλοι ψάχνουν να τον βρουν. Αλλά  Ολυμπιακός και χωρίς τον Φορτούνη έχει πολύ καλούς παίκτες στο κέντρο που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα".

 

Τα πηγαίνει καλά ο Μεντιλίμπαρ

"Έχει μαζέψει τους παίκτες, έμαθαν γρήγορα τι θέλει ο προπονητής. Του χρόνου τον περιμένω διαφορετικό τον Ολυμπιακό, βλέπω να φεύγουν πολλοί παίκτες, ξέρει τι θέλει και τι λείπει από την ομάδα".

Τι περιμένετε να γίνει στη ρεβάνς;

"Μας πίκρανε το ματς στο Καραϊσκάκη, θα πάνε στην Τουρκία για να αποδείξουν ότι μπορούν. Μπορούμε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες εκει, γιατί θα έχουμε περισσότερο χώρο. Αλλά είναι καλή ομάδα η Φενέρ από χαφ και μπροστά. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 3-2 άλλωστε και, πιστεύω, ότι και εκεί θα κάνει γκολ".

Αν βρεθεί η ομάδα στα προημιτελικά του Conference είναι όλα ανοιχτά μετά;

"H μεγαλύτερη ευκαιρία αν περάσει. Aν φτάσει στους 4 είναι πιο ευχάριστο και για την ομάδα , αλλά θα έρχονται πιο εύκολα και οι ξένοι παίκτες". 

Δύο λόγια για τον ομάδα του ΠΑΟΚ;

"Πολύ καλή ομάδα η Μπριζ. Αλλά το 1-0 ο ΠΑΟΚ αν το πάει λάου-λάου με τους οπαδούς του στην Τούμπα, το γκολ θα το κάνει. Και μετά έχει τη δυνατότητα για να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Θέλει προσοχή και ηρεμία. Μπορούν και οι δύο ελληνικές ομάδες να προκριθούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Κουτίνιο μπροστά στον Φορτούναρο - Ξανά τίτλο με Μεντιλίμπαρ - Καριέρα σε σειρά για… bloopers ο Ρέτσος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags