Facebook Pixel "Αχ βρε Ρέτσο, τι μας έκανες"! Ατακάρα ρεπόρτερ στην ΕΡΤ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 13:04:00

"Αχ βρε Ρέτσο, τι μας έκανες"! Ατακάρα ρεπόρτερ στον "αέρα" της ΕΡΤ (Vid)

Sportdog Team
"Αχ βρε Ρέτσο, τι μας έκανες"! Ατακάρα ρεπόρτερ στον "αέρα" της ΕΡΤ (Vid)

Το... παράπονό του για το πέναλτι του Ρέτσου στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε εξέφρασε ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League αναζητούν σήμερα κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε, σε Τούμπα και Κωνσταντινούπολη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αντίστοιχα στις 22:00.

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, εκτίμησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» πως και οι δύο ομάδες μπορούν να προκριθούν, βγάζοντας και ένα… παράπονο για τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Ολυμπιακό, σχετικά με το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο:

«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σήμερα, νομίζω έχουν καλές πιθανότητες και οι δύο ελληνικές ομάδες να περάσουν στην επόμενη φάση. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην «καυτή» Τούμπα, μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τουρκία για να διαχειριστεί το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης… Αχ βρε Ρέτσο τι μας έκανες! Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα καθαρό 3-0 ή 3-1 και να ήμασταν πιο ήσυχοι» είπε χαρακτηριστικά.

Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Λία Χριστάρα, από τη Θεσσαλονίκη σχολίασε: «Είναι δύσκολο το έργο και των δύο ομάδων αλλά ας μείνουμε αισιόδοξοι. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά στη Θεσσαλονίκη μετά τα όσα έγιναν στο Βέλγιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη, "διώχνει" Βιλένα - Ανατροπή με Τζολάκη!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags