Facebook Pixel Το φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ! Έτσι θα προκριθεί με Μπριζ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 20:22:00

Το... φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ! Έτσι θα προκριθεί με Μπριζ - Η πρόβλεψη

Sportdog Team
Το... φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ! Έτσι θα προκριθεί με Μπριζ - Η πρόβλεψη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά όπου και έκανε τη δική του πρόβλεψη για τον αγώνα ρεβάνς κόντρα στη βελγική ομάδα.

Σλάτζιαν Σπάσιτς: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και μίλησε για τον αγώνα της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ, ξεχώρισε παίκτες από τους Βέλγους και τον Δικέφαλο ενώ τόνισε πως πιστεύει ότι ο Δικέφαλος θα προκριθεί στην παράταση.

Για το ΠΑΟΚ-Μπριζ: «Είναι παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, έχουμε ευκαιρία να φτάσουμε στα ημιτελικά και πρέπει να προσπαθήσουν όλοι, κόσμος και παίκτες, να προκριθεί η ομάδα στα ημιτελικά. Το παιχνίδι με την Μαρσέιγ μας έδωσε μεγάλη εμπειρία, οι παίκτες πιστεύω πως είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα. Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έχει γρήγορους παίκτες, είναι μια ομάδα που πέρυσι έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, αλλά αν είναι ο ίδιος καλά μπορεί να περάσει. Εγώ πιστεύω πως θα κερδίσει με 2-1 σκορ ο ΠΑΟΚ και μετά θα προκριθεί στην παράταση».

Για κάποιον παίκτη που έχει ξεχωρίσει: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τον Σκόρας, είναι πολύ καλός παίκτης. Επίσης και ο Ονούσα είναι πολύ καλός παίκτης. Και ο αρχηγός της Μπριζ χρειάζεται προσοχή. Ο Κουλιεράκης τα πάει καλά τελευταία, έχει δυνατότητες. Στα αμυντικά χαφ ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιο γρήγορος», είπε ο Σλάτζιαν Σπάσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Σλούκας - Δεν ήθελε το ματς ο Μπαρτζώκας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags