Facebook Pixel "Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 20:51:00

"Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός" - Η ξεχωριστή δύναμη της Τούμπας

Sportdog Team
"Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός" - Η ξεχωριστή δύναμη της Τούμπας

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στους αγώνες ρεβάνς τόσο των Ερυθρόλευκων, όσο και του Δικεφάλου του Βορρά και στις πιθανότητες πρόκρισης.

Νίκος Ουσταμπασίδης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής και μίλησε για τις πιθανότητες που έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός να προκριθούν στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, σχολίασε τον προημιτελικό της Τούμπας ενώ τόνισε πως η απόδοση των κομβικών παικτών του Δικεφάλου θα παίξει ρόλο στην πρόκριση.

Για τις πιθανότητες των ελληνικών ομάδων για πρόκριση: «Και οι δύο έχουν πολλές πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στο να πάρει ένα καλό σκορ, όμως η Φενέρ έχει καλό υλικό. Τώρα τα παιχνίδια ξεκινούν με διαφορά ενός γκολ, οπότε ξεκινούν από την ίδια βάση. Δεν θυμάμαι πολλές ομάδες μας να παίζουν στην Ευρώπη μήνα Απρίλιο και γιατί όχι να μην κατακτήσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Αν περάσουν στον ημιτελικό, έχουν τις πιθανότητες να πάρουν το τρόπαιο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν αυτός που πρέπει, βρήκε μια ομάδα απέναντί του με πολλά τρεξίματα και δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις μεταβάσεις του. Σε παιχνίδια physical παίζει σημαντικό ρόλο η διαφορά του μέσου όρο ηλικίας των δύο ομάδων. Μην ξεχνάμε πως μετράει και η Τούμπα, θα παίξουν ρόλο και οι στατικές φάσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να στηριχτούν στις μεταβάσεις στην ανοιχτή άμυνα. Η Μπριζ έχει ισάξιους παίκτες και μπορεί να αντικαταστήσει κάποιους βασικούς που θα λείπουν. Η δύναμη της Τούμπας μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Στην αρχή θα το πάει πιο συντηρητικά ο ΠΑΟΚ, όπως κάνουν όλες οι ομάδες στην αρχή των παιχνιδιών. Θα παίξει ρόλο η απόδοση των κομβικών παικτών του ΠΑΟΚ. Έχει παίκτες με προσωπικότητα και μπορεί να καθορίσουν την έκβαση του αγώνα», είπε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Σλούκας - Δεν ήθελε το ματς ο Μπαρτζώκας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags