Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Του το χρώσταγε χρόνια στην Ευρώπη"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 01:14:00

Νικολακόπουλος: "Το χρώσταγε η μπάλα στον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Το χρώσταγε η μπάλα στον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια"

Ενθουσιασμός στο "στρατόπεδο" των ερυθρόλευκων για τη μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι με τη Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους "4" του Conference League και ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Τουρκία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η μπάλα χρώσταγε στον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια κάτι στην Ευρώπη. Πάλι είδαμε δύο δοκάρια, ένα στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά ο Τζολάκης ήταν σχεδόν ανίκητος στη διαδικασία. Μπράβο στο παιδί και στον Μεντιλίμπαρ που τον έβαλε. Είναι μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες, αλλά και όλο τον οργανισμό, που γύρισαν το χαρτί σε μια σεζόν που έμοιαζε πριν λίγο καιρό κατεστραμμένη.

Ο Ολυμπιακός άξιζε την πρόκριση γιατί είχε τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Δέχτηκε νωρίς το γκολ, αλλά στη συνέχεια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Τώρα έχει μπροστά της μια πολύ δυνατή ομάδα ... Champions League από την Premier League, την Άστον Βίλα. Με τόσα ωραία που μας έχει προσφέρει φέτος, αν μη τι άλλο θα δώσει δύο μεγάλες μάχες. Προέχει όμως το μεγάλο παιχνίδι που έχει στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, που πρέπει να το πάρει για να έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags