Facebook Pixel Παλαίμαχος της ΑΕΚ: "Κρίμα για ΠΑΟΚ, χαρά για Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 15:34:00

Πήρε θέση παλαίμαχος της ΑΕΚ: "Κρίμα για ΠΑΟΚ, χαρά για Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Πήρε θέση παλαίμαχος της ΑΕΚ: "Κρίμα για ΠΑΟΚ, χαρά για Ολυμπιακό"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης όπου και αναφέρθηκε τόσο για τον αποκλεισμό του Δικεφάλου του Βορρά όσο και την πρόκριση των Ερυθρόλευκων στα ημιτελικά του Conference League.

Χρήστος Αραβίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην επιθετικός του Άρη και της ΑΕΚ και μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League, αλλά και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ να έχει το ρόλο του φαβορί, δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, ο Άρης το Κύπελλο και η ΑΕΚ να κατακτήσει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουν ότι ο Άρης έχει μία δυνατή έδρα, οι ομάδες έχουν δείξει το πως παίζουν και έχει ένα προβάδισμα η ΑΕΚ».

Για το έργο του Μεντιλίμπαρ: «Σίγουρα το έργο του προπονητή είναι πολύ δύσκολο, ο Άρης δεν διεκδικεί κάτι στο πρωτάθλημα με τους παίκτες να καλούνται να είναι έτοιμοι μέχρι τον τελικό, κάτι που θέτει προβληματισμό και στον προπονητή, θέλοντας να αποφύγει τραυματισμούς κάτι το οποίο αντιμετωπίζει με το ροτέσιον που κάνει ο Άκης Μάντζιος».

Ενώ για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό: «Τυχαίνει να ήμουν παρών στον τελευταίο τελικό του Άρη, είναι ένα σημαντικό γεγονός για την ομάδα, ένας τελικός είναι ένας τελικός, δεν χωράνε φαβορί. Ο Άρης έχει τη δίψα και θα λειτουργήσει ως πλεονέκτημα για τον ίδιο».

Για τον Μορόν: «Στα πιο ευχάριστα όνειρα του εκάστοτε φίλου του Άρη δεν θα περίμενε τα όσα έχει πετύχει ο Μορόν. Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για τον Άρη, με πολύ καλά τελειώματα, μπορείς να στηριχθείς πάνω του και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της ομάδας, αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος αντικατροπτίζει τη συνολικά καλή αγωνιστική εικόνα του Άρη».

Όσο για την πρόκριση του Ολυμπιακού και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Conference League: «Ο υγιής φίλαθλος θα πρέπει να χαίρεται που βρίσκεται ο Ολυμπιακός στους τέσσερις της Ευρώπης, είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ που με τις φετινές του εμφανίσεις δεν έφτασε στους «4» της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στον εαυτό του από το πρώτο παιχνίδι, είδαμε και αποτελεί παράδειγμα πως ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να κατεβάσει την ομάδα του και ευχόμαστε να δούμε τον Ολυμπιακό να διεκδικεί έναν ευρωπαϊκό τίτλο», είπε ο Χρήστος Αραβίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε κρίμα, ούτε άδικο, αποκλείστηκε από μια ανώτερη ομάδα o ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags