Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Ο Μαροκινός σκόραρε πέντε φορές στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Άστον Βίλα βοηθώντας τον Ολυμπιακό να προκριθεί στον τελικό του Conference LEage και στις δηλώσεις του σημείωσε ότι περίμενε την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ ανέφερε ότι » έχουν ξεπεράσει πολλές δυσκολίες φέτος, ευχαριστώντας και τον κόσμο της ομάδας του.

-την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μας, πραγματικά μας έχει στηρίξει πάρα πολύ. Είμαστε ευτυχισμένοι, έχουμε φτάσει στον τελικό και συνεχίζουμε».

-τις ατομικές του επιδόσεις: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ πολύ το σταφ, όλους όσοι με βοηθούν, έχουμε ξεπεράσει πολλές δυσκολίες φέτος και έχουμε φτάσει στο τελικό. Αλλά αυτό προς το παρόν έχει τελειώσει, έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή».

-το εάν το περίμενε: «Ναι, το περίμενα, γιατί ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήταν καλή ομάδα, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι και είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας», είπε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΜΕΡΗ ατάκα Μαρινάκη μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)