Όργιο γίνεται στη μαύρη αγορά για τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα. Για την αναμέτρηση θα διατεθούν, κατά την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, 27.100 εισιτήρια, εκ των οποίων τα 6.100 θα πάνε σε ανάγκες των ομοσπονδιών, χορηγών, τηλεοπτικών. Από 9.000 (δηλαδή σύνολο 18.000) θα μοιραστούν σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Οπότε απομένουν διαθέσιμα 3.000 τα οποία και αυτά έχουν διατεθεί κατόπιν διαγωνισμών και κληρώσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αρκετά «μαγικά χαρτάκια» του τελικού κυκλοφορούν στην «μαύρη αγορά» με τις τιμές να είναι εξωφρενικές. Η διαφορά μεταξύ των επισήμων εισιτηρίων της UEFA είναι χαώδης και αυτό τον καταλαβαίνει κανείς από τη σύγκριση σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Για παράδειγμα, στην Κατηγορία 2, βρίσκει κανείς εισιτήριο μέχρι 85 ευρώ από τις πηγές της ομοσπονδίας, ενώ στην... δευτερεύουσα αγορά οι τιμές των αντίστοιχων εισιτήριων αγγίζουν ακόμα και τα 1.500 ευρώ! Πιο τρανό παράδειγμα βρίσκει κανείς στην Κατηγορία 3 όπου τα εισιτήρια κοστολογούνται στα 45 ευρώ. Ανεπίσημα όμως, θα τα βρει κάποιος στα αδιανόητα επίπεδα μετά 1.660 και 3.550 ευρώ.