Ο Έλληνας άσος παραχώρησε συνέντευξη στην CosmoteTV, μιλώντας για την πορεία του στο κλαμπ του Πειραιά από την αρχή έως και σήμερα.

Ξεκίνησε, εξηγώντας ότι αποτελούσε όνειρο από μικρή ηλικία η καθιέρωσή του στον Ολυμπιακό και πως στόχευε μόνο σε αυτό.

«Σκεφτόμουν πάνω απ' όλα να δουλέψω πολύ, να μπορέσω κάποια στιγμή να παίξω στη μεγάλη ομάδα. Αυτό έγινε μετά από λίγα χρόνια αφού έφυγα πρώτα και πήγα στον Αστέρα και μετά στη Γερμανία. Γύρισα στον Ολυμπιακό. Ήθελα να το κάνω, ήταν όνειρό μου και τα κατάφερα», σημείωσε και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει με αυτή την ομάδα. Τα πρωταθλήματα, τα Κύπελλα, ο ευρωπαϊκός τελικός που θα παίξουμε τώρα. Έχω μετανιώσει ότι όταν ήμουν σε μικρή ηλικία θα έπρεπε να δω τα πράγματα αλλιώς, αλλά ήμουν μικρός και δε γινόταν αυτό».

Τι σημαίνει για αυτό ο Ολυμπιακός: «Για μένα ο Ολυμπιακός σημαίνει πάρα πολλά. Εκτός από τις χαρές πέρασα και δύσκολα χρόνια, ειδικά με τους τραυματισμούς μου. Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή από εκεί που ήμουν το Νο. 1 ξαφνικά ήταν οι τραυματισμοί και έπρεπε να δουλέψω πολύ για να επανέλθω εκεί. Ο Ολυμπιακός για μένα είναι τα πάντα, είναι το σπίτι μου. Έχω ζήσει πάρα πολλά με αυτή την ομάδα και είμαι πολύ ευλογημένος που τα έχω ζήσει όλα αυτά», δήλωσε συγκινημένος.