Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για αυτό το ιστορικό παιχνίδι, πώς η ενδεκάδα είναι εδώ και καιρό γνωστή και τόνισε ότι οι Πειραιώτες έχουν ανάγκη να βρεθούν σε καλή βραδιά ο Κώστας Φορτούνης και ο Ντανιέλ Ποντένσε, για να… παρασύρουν και τους υπόλοιπους.

 

Για τη Φιορεντίνα, είπε πως πρόκειται για έναν αντίπαλο, τον οποίο αν τον αφήσει να ξεκινήσει δυνατά στα πρώτα λεπτά, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι επιμένει πάρα πολύ στα παιχνίδια της μέχρι το τελευταίο λεπτό και είναι χαρακτηριστικό ότι στο Conference League, έξι κρίσιμα παιχνίδια τα πήρε από το 83’ ως το 95’.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι οι Ιταλοί δεν μπορούν να έχουν κανένα παράπονο από τις κρίσιμες διαιτητικές αποφάσεις, έχοντας υπέρ τους τέσσερα πέναλτι και πέντε αποβολές στην ευρωπαϊκή πορεία τους.

Έχουν προσκληθεί από τον Ολυμπιακό και από την UEFA πάρα πολλοί επίσημοι και θα παρευρεθούν πάρα πολλοί πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και προπονητές, μεταξύ άλλων ο Βαλβέρδε, ο Μάρκο Σίλβα και ο Καρβαλιάλ. Έχει προσκληθεί, επίσης, και ο Σωκράτης Κόκκαλης.