Γιώργος Θαναηλάκης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο δημοσιογράφος της Cosmote TV που περιέγραψε τον τελικό του Conference league και την νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα.

Ακούω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνό σας από την μετάδοση και γελάω. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είναι ιδιαίτερο για εμένα το γεγονός ότι μιλάω στη Θεσσαλονίκη. Για να είμαι δίκαιος μετέδωσε και ο Αντώνης Κατσαρός για το MEGA. Ήταν κάτι το μοναδικό αυτό που έγινε. Επειδή έχω την τύχη και την ευλογία για να κάνω τις ευρωπαϊκές μεταδόσεις του Ολυμπιακού, έχω ζήσει πολλές στιγμές. Δεν έχω δει ακόμη τον τελικό για να δω τα ματς που περιέγραψα. Από αυτά που μου στέλνουν στα social media κυρίως ακούω.

 Δάκρυσες εκείνη την στιγμή της περιγραφής του τελικού ή όχι;

Όχι, όχι απλά πάνω στην ένταση της στιγμής από την ένταση της περιγραφής και εξαιτίας του τελικού του Conference προφανώς και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω. Συγκινήθηκα όμως στο τέλος. Μου έλεγαν πως ο Διακογιάννης περιέγραψε τον τελικό του Γουέμπλεϊ, ο Βερνίκος τον τελικό του Euro 2004 και τώρα να είναι παρών και να περιγράφω σε μία ιστορική στιγμή μίας ελληνικής ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα, ήρθε η ανακούφιση, πως έχει πάει το τρόπαιο σε ελληνικά χέρια. Τι έκανα αμέσως μετά: Μαζεύω τα πράγματά του, είδα παίκτες μέσα στο γήπεδο μέχρι τις 02:30 αλλά και εκεί ήταν παρόντες αρκετοί φίλαθλοι. Η UEFA έβγαλε ανακοίνωση για να φύγουν από το γήπεδο. Μόνο ο Ρέτσος είχε δώσει την φανέλα του. Κανείς άλλος παίκτης.

Φαντάσου ότι με τις δηλώσεις, μετά τον τελικό, ξέχασαν να με βγάλουν στην εκπομπή. Ύστερα έφθασα στις 04:30 στο σπίτι μου. Έφαγα δύο πάστες για να έρθω στα ίσια μου, πριν κοιμηθώ. Ήταν κάτι το ξεχωριστό. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που κάνουν εκπληκτικές μεταδόσεις και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Ας ελπίσουμε να έχουμε πιο συχνά, τέτοιες επιτυχίες των ελληνικών ομάδων και να μην περάσουν χρόνια για να δούμε ξανά μία ανάλογη επιτυχία”, είπε ο Γιώργος Θαναηλάκης.