Με έναν πολύ εύκολο αντίπαλο θα ξεκινήσει η ΑΕΚ τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν, καθώς η κλήρωση της έστειλε ως αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ ή Ντ'Εσκάλδες από την Ανδόρα. 

Τα παιχνίδια του πρώτου προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 11 και τις 18 Ιουλίου, οπότε τότε η ΑΕΚ θα μάθει με ακρίβεια τον αντίπαλό της, αν και στο ζευγάρι η Βελέζ είναι ξεκάθαρο φαβορί. Μάλιστα, πρόκειται και για ένα... παιχνίδι της μοίρας αφού αν τεθεί αντιμετώπη ξανά με την ομάδα από τη Βοσνία θα μπορεί να πάρει... εκδίκηση, καθώς την είχε υποχρεώσει σε αποκλεισμό-σοκ στα πέναλτι πριν από τρία χρόνια, παίζοντας στον 2ο προκριματικό του Conference League.

Όσον αφορά στις ημερομηνίες των αγώνων, το πρώτο ραντεβού της ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League θα λάβει χώρα στις 25 Ιουλίου, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τη 1 Αυγούστου. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά εκτός έδρας!

Η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει τρεις σερί προκρίσεις για να βρεθεί στο βασικό στάδιο της διοργάνωσης. Παράλληλα, η Ενωση θα είναι και στην κλήρωση της 22ας Ιουλίου για τον τρίτο προκριματικό γύρο μαζί με τον αντίπαλό της, καθώς ακόμα τότε δεν θα έχει δώσει τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της.