Με 250 οπαδούς θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες. Η Ένωση θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων της στη ρεβάνς του 4-3 της Νέας Φιλαδέλφειας, στην Ανδόρρα.

Ο κύριος όγκος των εκδρομέων προέρχονται από Λονδίνο, όπου υπάρχει δυναμικό κλαμπ της Original, έχουν όμως εκστρατεύσει και μεμονωμένα από άλλα σημεία της Ευρώπης.

Σημειωτέον, ότι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση είναι 3.306 θέσεων και η ομάδα της Ανδόρρας άφησε δωρεάν την είσοδο στους οπαδούς της.

Μάλιστα η Ένωση μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αναφέροντας χαρακτηριστικά «το εκδοτήριο θα παραμείνει ανοικτό την ημέρα του αγώνα από τις 15:00 έως τις 16:00».

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας που έχουν προπληρώσει το εισιτήριό τους για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, ότι μπορούν να το παραλάβουν από το εκδοτήριο του γηπέδου Estadi Nacional.

Το εκδοτήριο (επισημαίνεται με μπλε κουκίδα στον χάρτη) θα παραμείνει ανοικτό την ημέρα του αγώνα από τις 15:00 έως τις 16:00."