«Ήσασταν ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσωπικότητα. Ήσασταν ασύνδετοι και αδιάφοροι και αυτό είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό! Έτσι όπως παίζατε, θα χάνατε και από τις τελευταίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος». Αυτά ήταν τα λόγια του Μάριου Ηλιόπουλου στα Σπάτα, μετά την ήττα με τη Νόα, με 3-1 στην Αρμενία. Απ' ότι φαίνεται το μήνυμα του ηγέτη της ΑΕΚ ελήφθη από τον Αμπού Κοϊτά. Ο Μαυριτανός εξτρέμ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, πριν τη ρεβάνς και υποστήριξε, ότι για να περάσει η Ένωση πρέπει να εμφανίσει ως ομάδα και πιο επιθετική.

«Πιστεύω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι όπως σκόραρε ο αντίπαλος τρία γκολ, έτσι και τώρα εμείς καλούμαστε να σκοράρουμε τρία γκολ. Βάση του ότι έχουμε πάρα πολύ καλό ρόστερ και ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε αρχικά ο Κοϊτά όταν ρωτήθηκε για την κρισιμότητα της κατάστασης και ότι η ΑΕΚ θέλει τρία γκολ για να προκριθεί.

Κληθείς να απαντήσει, τι θεωρεί ότι πρέπει να κάνει διαφορετικά η ΑΕΚ από το πρώτο παιχνίδι για να τα καταφέρει είπε: «Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να εμφανιστούμε ένα σύνολο. Μία ομάδα. Οποιοδήποτε σύνολο είναι ενωμένο τότε τα πράγματα που επιδιώκει μπορεί να τα καταφέρει. Οπότε όταν είμαστε ενωμένοι και επιθετικοί πιστεύω θα τα καταφέρουμε».