Μαύρη σελίδα με πρωτεργάτη τον Ματίας Αλμέιδα χαρακτηρίζει ο κόσμος της ΑΕΚ τον αποκλεισμό από την Ευρώπη από μία ομάδα άγνωστή, όπως η Νόα. Οι Ενωσίτες ξέσπασαν μετά τη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία η ομάδα πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα. Το 1-0 με ένα αυτογκόλ και μάλιστα στις καθυστερήσεις δείχνει πολλά για την κατάσταση της ομάδας και το μήνυμα του κόσμου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας είναι οργισμένο. Οι οπαδοί τα βάζουν με τον προπονητή για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Δεν γίνεται η ΑΕΚ να έχει ξεμείνει με έναν επιθετικό-επιρρεπή στους τραυματισμούς, τον Λιβάι Γκαρσία, να έχει πουλήσει τον Πόνσε, να έχει διώξει τον Φαν Βέερτ και να ψάχνει... γκολ. Στα μηνύματα που συγκέντρωσε το Sportdog θα δείτε σχόλια αγανάκτησης και πολλά στέκονται στην τάση του Αργεντινού τεχνικού να διαμαρτύρεται όποτε του ασκείται κριτική. Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά μηνύματα:

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα της ΑΕΚ

Ημουν απο τους μεγαλύτερους θαυμαστές σου. Αυτό ομως ηταν το τελος. Ευχαριστουμε για ολα. Οι κύκλοι εχουν ενα τελος.

Ακόμα ανοιχτά τα έχετε βλέπω... Χρονιαρα μέρα μας χαλάσανε τη διάθεση... Αυτό κ τίποτα άλλο.. Ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη για αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας

αεροδρόμιο όπως είστε όλοι και καλή συνέχεια στην καριέρα σας.

Θελω να χρηματα μου πισω. Αγορασα δυο διαρκειας απο την πρωτη μερα με 800 ευρω. Θελω τα χρηματα μου γιατι 800 ευρω για τσιρκο ειναι εξωφρενικο ποσο. Απο την ΠΑΕ δεν δεχονται να μου επιστρεψουν τα χρηματα, μονο αν το πουλησω μονος και τους δωσω τα στοιχεια του νεου αγοραστη. Εμενα η οικογενεια μου στερηθηκε 800 ευρω για να βλεπω ποδοσφαιρο και οχι περιφερομενο θιασο χωρις αρχη και τελος.

Ψάχνουμε 3 γκολ να προκριθούμε και δεν υπάρχει σέντερ φορ να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα . Πουλάτε στον Πόνσε και δίνετε τον Βαν Βεερτ ενώ ξέρετε ότι ο Γκαρσία είναι πολύ επιρρεπής στους τραυματισμούς. Επίσης όλοι οι φίλαθλοι βλέπουν ότι η ομάδα πάσχει στην άμυνα εδώ και 2 χρόνια. Δεν έγινε τίποτα. Πόσες κλασικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σε μια ομάδα να βάλει γκολ; Εν το μεταξύ είναι η ίδια ομάδα σχεδόν με αυτή που πήρε το νταμπλ και μάσαγε σίδερα. Κάτι συμβαίνει. Τώρα μόνο πρωτάθλημα και κύπελλο. Πως θα βγουν οι παίκτες που πήραμε;

Θα έπρεπε να ντρέπεστε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο!Μαύρη σελίδα με πρωτεργάτη τον προπονητή, ότι κ να λέμε..

Μεινε χωρις επιθετικό, μεινε με τις εμμονές σου για παιχτες και προπονήσεις, μεινε με τις σκεψεις σου και τις ιδεες σου δυστυχώς σημερα απογοητευσες οριστικα γιατί ποτέ δεν κοίταξες να αλλαξειε. Και μην τολμήσεις να μιλησεις για γιουχα και στενοχώρια. Το οτι εχουν ανοιχτα τα σχολια κατι σημαίνει για σήμερα το βράδυ.

Χρονιαρα μέρα μας κάνατε να βρισουμε ότι υπάρχει στη Βίβλο... αλλά ξέχασα είμαστε κόντρα στην ομάδα και στον κύριο αλμειδα. Καληνύχτα από τις 15 Αυγούστου και είναι ακόμα η αρχή

Ντροπή,άλλη μια δύσκολη χρονιά μας περίμενει,αν δεν αλλάξει πλώρη ο προπονητής με την εμμονη για αυτό το άναρχο ποδόσφαιρο,με την σχεδόν εξοντωτική πίεση χωρίς αποτέλεσμα τελικά(4 ημίχρονα με την μπυραρία από την Αρμενία και αποκλείστηκε),θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, Απογοήτευση για άλλη μια φορά στην Ευρώπη

Ήμασταν κακοι όταν λέγαμε ότι αυτός ο τύπος είναι επικίνδυνος..να δω πως θα σωθεί η χρονιά....έκαψε την ομάδα στην προετοιμασία και γέμισε την ομάδα με παίχτες σε ότι να ναι θέσεις ...χωρίς φορ παίζαμε Ευρώπη καλά να πάθουμε...αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Ας προστατέψει ο Πρόεδρος τις επενδύσεις του.Εδωσε πραγματικά πολλά χρήματα αλλά αποδείχθηκε ότι τα έριχνε σε ένα βαρέλι δίχως πάτο.

Νομίζω πως μοναδική λύση είναι η αλλαγή προπονητή με ταυτόχρονη αποδέσμευση 6 με 7 παικτών και την μεταγραφή 2 στόπερ, ενός αριστερού μπακ, ενός σέντερ φορ ίσως και 2 και ενός μέσου.

Κέρδιζε έχανε σήμερα πρέπει να φύγει. Αυτό το πράγμα δεν είναι ομάδα. Ότι ήταν να δώσει το έδωσε. Ο πρόεδρος πρέπει να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του…

Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο άθλημα και αν υπήρχε αστυνομία ποδοσφαίρου ο προπονητής μας και ο υπεύθυνος μεταγραφών μας θα έπρεπε να είναι φυλακή για έγκληματα κατά του ποδοσφαίρου.

Μακάρι ο πρόεδρος να έχει την διάθεση να τα αλλάξει όλα ξεκινώντας από προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Μεγάλη η πίκρα σήμερα.

Θελει πολυ προσπαθεια να μεινεις εκτος Ευρωπης απο το χωριο τη Νοα.. Τα καταφεραμε ομως... Μια ομαδα διχως επιθετικο πλανο.. Χωρις σεντερ φορ.. Χωρις καμια προσωπικη ενεργεια και με πολλα λαθη ακομα και σε πασες χωρις πιεση.. Αυτο ειναι το αποτελεσμα της τριτης χρονιας Αλμειδα.. Αλλα ειπαμε θα πιστευετε χωρις να βλεπετε.. Δεν θα κανετε κριτικη γιατι στεναχωριεται.. Και δεν θα γκρινιαζετε γιατι θυμωνουν οι οπαδοι του Αλμειδα που τον βαζουν πανω απο την ιδια την ΑΕΚ.... ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΟΥ!!

Μην κάνετε κριτική στον Αλμέιδα όταν χάνει το πρωτάθλημα Μην κάνετε κριτική στον Αλμέιδα όταν δεν κάνει ουσιώδεις μεταγραφές Μην κάνετε κριτική στον Αλμέιδα όταν είναι πασιφανές ότι η ομάδα δεν πατάει καθόλου καλά Μην κάνετε κριτική στον Αλμέιδα γιατί έφυγε σαν αποτυχημένος Μην κάνετε κριτική γενικά,αφού μας αποκλείουν χωριά,τι να την κάνεις την κριτική

Είναι πραγματικά ντροπή όλο αυτό.. Μια ομάδα να παίζει χωρίς επιθετικό σε αυτά τα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν.. Αποχώρησαν 3 επιθετικοί κ έρχεται να λέει ο Αλμειδα ότι είδαμε 30 επιθετικούς αλλά δν μου κάνει κανένας.. Τι διαολο γίνεται? 30 επιθετικούς κ δν έκανε κανένας? Μας δουλεύετε εκεί στην ΠΑΕ? Μας έχετε αρρωστήσει... Απλά ντροπή!!!!

Όταν έχεις στόχο τους ομίλους και μένεις με ένα σεντερφορ και εκείνος παίζει 1 κάθετε 5...

Πηγαίνεις φερνεις τον αμπραματ Όταν τελειώνει η προετοιμασία 38 χρόνων...

Αυτός ο κοιτα....από μισό μέτρο δεν μπορεί να δώσει πάσα.. Κατάντια να αποκλιεσε από έτσι ομάδα...με τα συμβόλαια και τις επενδύσεις που έχουν γίνει... Τραβά πουλά κανένα παίκτη να βγει η χρονιά... Έτσι και αλλιώς 1 παιχνίδι καθρ βδομαδα από το Αυγούστο..δεν θες άλλους παίκτες...

Βγείτε να ζητήσετε συγγνώμη από τους φιλάθλους για αυτό που περνάμε από πέρυσι πληρώνουμε τα πιο ακριβά διαρκείας όλων τον εποχών ΑΠΟ το υστέρημα μας γίνονται μεταγραφές και βγήκε μια ομάδα που δεν σέβεστε την ιστορία μας το λιγότερο που θα πρέπει να νιώθετε είναι ντροπή ζητήστε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας

Αλμειδα σήμερα είδαμε μια παρέα σε μια αλάνα να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Σε ευχαριστούμε για τα δυο χρόνια που ήσουν εδώ καλό ταξίδι και πίσω στην Αργεντινή. Η ομάδα τα δικά σου λάθη πλήρωσε και κολλήματα.

Αλμέιδα έχεις αποτύχει. Παταγωδώς!!!Παίζεις παιχνίδι πρόκρισης, χρειάζεσαι 2-3 γκολ διαφορά και πας χωρίς φορ! Επειδή πέρυσι έκλεισες τα μάτια και ξέχασες τον Φαν Βεερτ. Και επειδή φέτος όλοι μαζί δεν έχετε καταφέρει να πάρετε έστω ένα τρίτο φορ (μέχρι να γίνει αυτό το μπαμ του επιθετικού που λέτε , αν γίνει!). Πας στην Αρμενία έχοντας 2 αριστερά μπακ, τα οποία τα παραγκωνίζεις για να βάλεις αριστερά ένα στόπερ που δε στρίβει ούτε με τιμονιέρα. Και ψάχνεις αριστερό Μπακ από τα μέσα της περσινής σεζόν όπως και δεξί Μπακ, όπως και στόπερ. Για την άμυνα τί να σχολιάσουμε ; Με την Τριγλία Ραφήνας να παίξουμε θα φάμε 10 φάσεις. Για αριστερά και την εμμονή με τον Γκατσίνοβιτς τί να πουμε ; Και οι τυφλοί βλέπουν. Είναι παιχνίδι που θες φορ περιοχής να πάρει 10 μπάλες να βάλει 1-2 γκολ και έχεις τον Τσούμπερ που πριν 25 μερες ήταν 2μιση ώρες στην ουρά για principote στη Μύκονο και δεν είναι καν καθαρό φορ. 0 δημιουργία , 0 πάθος , ασύνδετη ομάδα , αργή , άοσμη με απίστευτα μεσοαμυντικά κενά. Μια σοβαρή ομάδα θα είχε τον Πινέδα εκτός προπονήσεων εδώ και ένα μήνα μέχρι να βάλει μυαλό ο ατζέντης του. Αποκλείεται να μιλάει εκείνος εν αγνοία του παίκτη. Μια σοβαρη ομάδα δε θα έπαιζε 4ο ευρωπαϊκό αγώνα (όσης δυναμικότητας και να είναι ) έχοντας 3 λιγότερους επιθετικούς από πέρυσι και με μόνο έναν αποδεδειγμένα γυάλινο τύπο. Μια σοβαρη ομάδα δε θα είχε 2 αριστερά μπακ και θα έβαζε το στόπερ στα αριστερά ως μπακ. Μια σοβαρη ομάδα θα κέρδιζε αυτους τους ηθοποιούς από το πρώτο παιχνίδι 0-4. Για γέλια και οσονούπω για κλάματα.

Το ποδόσφαιρο τιμωρεί όταν δεν το σέβεσαι. Και τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη αυτό έδειξαν φέτος. Έλλειψη σεβασμού. Εμείς εκεί είμαστε με διαρκείας. Εσείς καλύψτε τη ζημιά που προκλήθηκε από αστείο προγραμματισμό.

Όλα ανάποδα. Το χειρότερο ξεκίνημα ίσως, εδώ και πολλά χρόνια. Από άποψης κατάστασης ομάδας. Δε βλέπεται όλο αυτό. Επαγγελματίες και να μην αλλάζουν 5 πάσες ή να μην βγάζουν αυτοματισμούς,μετά από 2 χρόνια που παίζουν μαζί....απλά δε γίνεται. Άρα ούτε φυσική κατάσταση είναι ούτε η αρχή της σεζόν και η προετοιμασία(γιατί η προετοιμασία έγινε με τη Β ομάδα). Αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι, να ξεφορτωθούν αυτόν ή αυτούς που έκαναν την ομάδα έτσι. Οι παίκτες παίζουν λες και θέλουν να διώξουν κάποιον ή σαν κάτι να άλλαξε ριζικά μέσα στην ομάδα ή τα αποδυτήρια. Αυτοί που πρέπει ας πάρουν τις αποφάσεις τους. Εμείς και πάλι εκεί θα είμαστε.

Μεταγραφικος σχεδιασμός μηδέν ,μείναμε με τον γυάλινο σέντερ φορ ,τμήμα σκάουτινγκ για τα πανηγύρια ,κοουτσαρισμα για κλάματα, αυτοματισμοί ανύπαρκτοι, παίρνουν εξτρέμ που δεν μπορούν να συνδυαστούν,και η άμυνα η περσινή τρύπια με πλάγια Μπακ ανίκανα, αμυντικά χαφ περασμένης δεκαετίας, ομάδα ανύπαρκτη, Αλμέιδα go home... πάρε μαζί σου Πινέδα,Ρότα,χατζισαφι, μάνταλο