Τη στήριξή του στον Ματίας Αλμέιδα, μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ευρώπη, αλλά κάνοντας αυστηρή κριτική, δήλωσε ο Στέλιος Μανωλάς. Ο βετεράνος άσος και ο άνθρωπος που κοούτσαρε την Ένωση στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το 2016 (όπου νίκησε με 2-1), έκανε ανάρτηση στο Facebook και έστειλε σαφές μήνυμα τόσο προς τον Αργεντινό προπονητή όσο και στον κόσμο, ο οποίος στη ρεβάνς με τη Νόα άφησε άδειο για πρώτη φορά το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. 

«Τον κύριο Αλμέιδα τον στηρίζουμε

Και τον υποστηρίζουμε.

Με αυτόν προπονητή η ομάδα μας κατέκτησε νταμπλ που η ΑΕΚ είχε να κατακτήσει από το 1978. Προσπαθησε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να κατακτήσει και το περσινό πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις με όχι καλή εικόνα και καλές εμφανίσεις. Αυτο είχε ως αποτέλεσμα να αποκλείστουμε.Στοχος φετινός Πρωτάθλημα και κύπελλο. Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα αντίπαλοι ΟΦΗ και άδειες εξέδρες. Αν και προπονητής δεν θα μιλήσω για τεχνικοτακτικά θέματα. θα πω μόνο ότι όσο μέτριες και αν ήταν οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις δεν θα είχε αποκλειστεί η ομάδα αν δεν είχαμε τόσα ατομικά λάθη που κόστισαν στην ομάδα πέντε-έξι γκολ.

Καλή αρχή Κύριε Αλμέιδα σε εσένα και στην ομάδα», ανέφερε ο Στέλιος Μανωλάς .